Direktor srpske kompanije se BOLESNO IŽIVLJAVA na ženama u 8. mesecu trudnoće

Direktor jedne uspešne kompanije u Srbiji, inače stranac, perverzno uživa u seksu sa trudnim prostitutkama.

Kako saznaje Objektiv, on svoj fetišizam zadovoljava tako što insistira da budu u poodmakloj trudnoći (šesti do osmi mesec trudnoće), a potom ih seksualno koristi u svojoj rezidenciji u Beogradu, satima se na njima brutalno iživljavajući.

– Svi u kompaniji znaju da je taj čovek poremećen i da mu svako malo dovode trudne prodavačice ljubavi u vilu, jer je to njegov fetiš. On ih toliko maltretira da je jedna od njih, čije je umetničko ime Jolanda, jedva izvukla
živu glavu – otkriva šokantne detalje izvor Objektiva, odlično upućen u celu situaciju.

JEDVA OSTALA ŽIVA
Jolanda je jedne noći po preporuci došla u privatne odaje uspešnog stranog direktora u Srbiji, ne znajući koji će pakao uslediti.

– Čim je kročila u luksuzan životni prostor, on ju je dohvatio za stomak i rekao da će da je je*e cele noći. Pošto je to bio njen poziv, prihvatila je opasku i prepustila mu se u potpunosti. Međutim, nakon nekoliko sati brutalnog seksa, ovaj umobolnik vezao ju je, a onda je izvadio kaiš i počeo da je bičuje svuda po telu, pa i po stomaku – stravične su scene koje nam prepičava izvor. Jadna žena je toliko zapomagala od bolova i mučenja, ali joj niko nije pritrčao u pomoć od njegovog obezbeđenja.
– Jolanda je nakon užasa u vili prokrvarila, a onda se i onesvestila. Kad su videli da je vrag odneo šalu, odveli su je u jednu privatnu beogradsku kliniku, gde su joj jedva spasili život. Srećom, beba je ostala živa, a posle pakla koji je preživela, Jolanda je napustila taj posao.

Ceo slučaj je zataškan, a javnost u Srbiji i dalje ima mišljenje o njemu kao uzornom čoveku – navodi naš izvor.

ŽRTVA
Trudna prostitutka Jolanda bila je vezana i bičevana, beba je na sreću preživela.

Ostatak ove priče pročitajte u sutrašnjem štampanom izdanju Objektiva.

Izvor: Objektiv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *