STRAVIČNO: Vučić uputio brutalnu pretnju građanima, OVO NEĆE BITI DOBRO

Monstruozan odgovor je dao Aleksandar Vučić na zahteve frilensera, kojima vlast drakonskim porezima zapravo onemogućava da žive od svog rada. Vučić je bez blama najavio i hapšenja i krivične prijave protiv mladih u Srbiji, ako se usude da obaraju sajtove Vlade!?!

Na pitanje da li će država uraditi nešto povodom najave frilensera da će se okupiti ispred Vlade, Vučić je poručio da protesti nisu rešenje.

– Mislite da mora svaki put, kada neko protestvuje da država reaguje. Ne mislim da su protesti rešenje za bilo šta. Ima prostora za razgovore, odnosno o tome od kada da se plaća, ali ne i da se pregovara o tome da se ne plaća. To se nikad neće desiti – istakao je on.

Na najavu pojedinih predstavnika frilensera da će blokirati i obarati sajtove institucija ukoliko vlada ne bude spremna na razgovore, Vučić je poručio:

– Možete da upadate u skupštinu, da rušite institucije i sajtove, pa nema problema, za to sledi krivična odgovornost. Mislim da je razgovor mnogo pametnija opcija. Rekao sam vladi da pokuša da razgovara, a to da ne platite porez, ne može, možete da rušite šta god želite – rekao je Vučić.

Izvor: Srbin.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *