Milica Ranković: Moj uspeh dugujem ovoj grupi

Milica Ranković je svoj pevački uspeh doživela sa grupom Šmizle, a evo koju muziku ona privatno sluša i kakvi su planovi za budućnost.

Kako se pojavila ideja za zenski bend “Šmizle”?

-Naš menadžer Rajko Mijanović je došao na ideju da pokrene žensku grupu. On je osnivač i vlasnik iste. Tako da je to sve bila njegova zamisao i ideja.

Da li nam Kristina i ti spremate neki novi hit?

-Da,spremamo nove pesme ali ništa još uvek nećemo promovisati dok se posao ne vrati u normalu. Smatramo da sada nema smisla da bilo šta izbacimo.

Dosta se komentariše tvoj odličan izgled, koja je tvoja tajna?

-Nema tajne. Redovno vežbam, hranim se zdravo, brinem o sebi.

Da li ste nekada pričale o tome da svaka ode na svoju stranu i nastavi sa muzikom ili ste zadovoljne kako vam ide zajedno?

-Smatramo da nam je odlično zajedno. Lično, svaki poslovni uspeh dugujem grupi “Šmizle” i menadžeru Rajku koji nas usmerava na pravi put.

Sa kim bi volela da uradiš duet u budućnosti?

-Iskreno, uvek kada me neko to pita, razmišljam pola sata ko bi to mogao biti i uvek dam drugačiji odgovor. Mada, uvek sam više bila za ženske duete.

Šta ti je najveći uspeh do sada u životu?

-Ako gledam poslovni uspeh, to su definitivno nastupi sa našim najvećim zvezdama. Izdvojila bih Cecu i Šabana Šaulića. Ne kaže se džabe “što veca zvezda, to normalniji čovek”. Narodni,cnormalni ljudi. Od njih se može svašta nešto naučiti i lepo čuti.

Pored muzike, šta još voliš da radiš?

-Pored muzike volim da treniram. Zavolela sam teretanu kada sam prvi put ušla u nju pre nekoliko godina. Od tada, vežbanje je sastavni deo mog zivota.

Šta najviše voliš da slušaš u slobodno vreme?

-Slušam svašta. Nisam ograničena jednom vrstom muzike. Ali kao favorite bih izdvojila Tozovca, Džeja, Šabana, Zdravka Čolica, Harija Varesanovića. Iako svi misle da mi mladi slušamo ovu novu vsrtu mizike koja je sada kod nas jako popularna, kod mene to nije slučaj. Slušam i to, ali ove pevače i njihove pesme više preferiram i lično više volim.

Da li si nekada razmišljala da kreneš sa snimanjem za YouTube?

-Jesam, razmišljala sam kada sam na Instagramu prešla 100 hiljada pratilaca. Dobila sam gomilu pitanja svojih pratilaca zašto me krenem sa YT jer bi me rado i tamo pratili, ali nikako da se pokrenem sa tim. To je za mene izlazak iz zone komfora, a nisam još uvek spremna na to. Ali svakako razmišljam o tome.

Kako funkcionišu reklame na Instagram profilu?

-Za početak ono što ja tražim je da mi se neko ljubazno javi sa “Dobar dan” ili “Zdravo”. Ne volim kada mi se neko javi sa “Ej”, na takve poruke ne odgovaram. Zatim se dogovorimo oko načina reklame i to je uglavnom to.

Šta bi poželela čitaocima ove godine?

-Poželela bih im mnogo zdravlja, sreće i ljubavi ali pre svega i mnogo strpljenja za bolje sutra. Nikome nije lako zbog ove situacije koja nas prati već skoro godinu dana. Svi želimo da se što pre završi i da se vratimo normalnom životu, ali nam za to treba dosta strpljenja. Jednostavno, neke stvari ne možemo da promenimo niti da utičemo na njih. Možemo samo da čekamo i da se molimo.

Piše: Kristina Cakić
Izvor: Slobodaonline.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *