ZORJA PAJIĆ ODUŠEVILA ŽIRI: Želim da vidim celi svet!

Zorja Pajić oduševila je svojim nastupom u popularnom pevačkom takmičenju Zvezde Granda, a ona otkriva svoje želje i planove za naš portal.

Kada se rodila ljubav prema muzici i sviranju violine?

-Ljubav prema muzici postoji od kad znam za sebe, mama kaže da pevam od prilike od kad sam i progovorila. Iz radoznalosti sam upisala osnovnu školu za violinu, ali ipak, izgleda da ništa nije slučajno.

Kakvi su ti utisci sada kada se sleglo sve posle emisije, da li si ponosna na sebe?

-Ponosna sam na sebe. Ponosna sam na to što verujem u sebe i što sam izazvala takvu reakciju kod ljudi. I dalje mi pišu, i dalje su oduševljeni. Zaista sam jako srećna i zahvalna!

Čiji komentar te je najviše pozitivno iznenadio, a od čijeg si možda strahovala?

-Najviše me je iznenadio komentar gospodina Bosanca. Nisam očekivala tako detaljnu pohvalu. Nisam strahovala ni od čijeg komentara. Uvek volim da čujem šta je to što treba popraviti, ali ovog puta niko to nije pomenuo.

Ko je Zorja Pajic privatno, koji su tvoji hobiji?

-Zorja privatno je možda ne tako slobodna kao na sceni, ali svakako peva uvek i svuda. Jedan od hobija je šminka, trudim se da naučim što više, volela bih jednog dana da mogu sama da se šminkam za svoje nastupe, snimanja…

Imaš li neku do sada neku neostvarenu želju?

-Imam, da putujem više. Želela bih da vidim ceo svet. Nadam se da ću jednog dana to i ostvariti.

Da li si zamišljala da ćeš ovakvu podršku publike i žirija dobiti, koji su i sami rekli da si ti već pobednik ma šta bilo do kraja takmičenja?

-Nisam, ali sada sam svesna da se ljudi oko mene tako sećaju i to mi govori da sam na dobrom putu i da je to što radim kvalitetno.

Sa kim bi volela u budućnosti da uradiš duetsku pesmu?

-Volela bih jako da pevam sa Adilom.

Šta ti najviše voliš da slušaš u slobodno vreme?

-Zavisi od raspoloženja, zaista ne mogu da se oslonim na samo jednu vrstu muzike. Od klasike preko strane muzike i narodne volim da čujem i nov zvuk naše muzike. Volim da istražujem. Ali u svakom trenutku mogu da pojačam Beyoncé.

Koje je najlepše mesto koje si posetila do sada?

-Hamburg, ali za sada.

Piše: Kristina Cakić
Izvor: Slobodaonline.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *