KAKVA PROVALA STEFANOVIĆA: Čovek ne zna osnovna pitanja iz osnovne škole, KAKO JE OVAJ ČOVEK MINISTAR

Ministar odbrane Nebojša Stefanović danas je na Tviteru naveo da se sastao sa japanskim ambasadorom Kacumata Takahikom, sa kojim je pričao o dobrim odnosima dve zemlje. I sve bi prošlo neprimetno i bilo u redu da na toj društvenoj mreži nije napisao da je Japan – republika.

“Sa ambasadorom Republike Japan u Beogradu Kacumata Takahikom razgovarao sam o dobrim odnosima naših dveju zemalja. Posete najviših državnih zvaničnika Japana Srbiji u prethodnom periodu stvorile su uslove za dalje unapređenje, uključujući i razvoj saradnje u oblasti odbrane”, naveo je Stefanović.

Poznavanje opšte kulture ministra odbrane postalo je potom tema korisnika društvenih mreža, a povodom “Republike Japan” oglasio se i bivši poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić.

“Šta li rade protokol, kabinet, PR? Neverovatno je čak i za naše tužne prilike. Japan je, naravno, carevina, (već bar 12 vekova) i nikad nije bio republika”, naveo je Šabić, koji je podelio skrinšot tvita ministra odbrane.

Grešku ili neznanje Stefanovića komentarisao je i zamenik predsednika Slobode i pravde Borko Stefanović.

“Vidim da je ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao da je imao sastanak sa ambasadorom REPUBLIKE Japan i da Vučićev vodič na Hilandar pali verbalne vatre u Kninu, pa onda lepo ode kući. Tragični ljudi vode ozbiljne državne poslove u ovoj otetoj zemlji”, naveo je Stefanović na Tviteru.

Nakon niza reakcija, Nebojša Stefanović obrisao je tvit o sastanku sa ambasadorom “Republike Japan”, a zatim je napisao novi u kome se “republika” izgubila.

Izvor: Nova.rs

4 thoughts on “KAKVA PROVALA STEFANOVIĆA: Čovek ne zna osnovna pitanja iz osnovne škole, KAKO JE OVAJ ČOVEK MINISTAR

  1. Ali na toj funkciji koju ima Slina i NE treba (uopšte) nikakvog obrazovanja! Ima ljudi, povede sa sobom koji znaju da govore strane jezike, da se izražavaju i šta će mu (uopšte) bilo kakvo – “obrazovanje”? U ostalom, sve (svaka diploma) se može – nabaviti! Kako je Toma majmun Nikolić kao običan balvan proputovao svet! Dobro, nije išao u Japan i u Australiju, (možda je bio u Kinu) u Ameriku (USA) je bio, sećam se njegove kalašture Dragice i njega – Tome majmuna kada se gurali oko Baraka Obame da se slikaju pa se Barak Obama (i njegova Mišel) smejali! Uglavnom, srbskim političarim uopšte i nije potrebno nikakvo obrazovanje, a može i da se glumi da su “obrazovani” mada (kako smo rekli) – nije potrebno!

  2. Kakva država takav i ministar. Od čoveka koji od škole ima, jedva, samo osnovnu školu, šta se može očekivati. Šta je on, uopšte, mogao da razgovara sa ambasadorom “Republike” Japan. Da je sposoban za nešto, morao bi, temeljno da se pripremi za svaki ovakav susret. Za to mu služe stručne službe i saradnici. Ali da je sposoban za nešto, završio bi srednju školu, pa fakultet, pa tek onda pisao doktorat i branio ga. To ipak mnogo dugo traje, a nije ni lako za svakoga. Zato je mnogo lakše da kupi diplomu.
    Od ove vlasti i ovakvih ministara se stidim i živ me sram pojede kad čujem raznorazne komentare ovakvih debila, koje nije sramota da baljezgaju svakakve gluposti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *