VUČIĆ NAPAO STEFANOVIĆA: Strašan sukob, EVO ŠTA ODLUČUJE SUDBINU NEBOJŠE

U toku je istraživanje javnog mnjenja na velikom telefonskom uzorku, koje je od IPSOS-a naručio Aleksandar Vučić lično. Fokus je na Stefanović dr Nebojši i njegovim aferama. Prema našem pouzdanom izvoru, na osnovu rezultata istraživanja, Vučić će doneti konačnu presudu.

Veći broj čitalaca Direktno.rs potvrdio nam je da su se proteklih dana našli u IPSOS-ovom slučajnom telefonskom uzorku za istraživanje javnog mnjenja. S obzirom na to da IPSOS gotovo svakodnevno radi istraživanja po Vučićevom nalogu, to ne bi bilo ništa čudno da se u upitniku ne nalazi više pitanja u vezi sa ministrom odbrane i što je još značajnije, bivšim ministrom policije Stefanović dr Nebojšom.

Ispitanici su bili veoma iznenađeni jer su više od 20 minuta odgovarali na pitanja oko Stefanovića, a iznenađenje je bilo još veće jer se najveći deo pitanja odnosio na njegove afere i stavove ispitanika prema njegovom poštenju, korumpiranosti, odgovornosti za povećanu stopu kriminala, ubistva, mafiju u policiji…

Svi koji poznaju Vučića, veoma dobro znaju da sve, ali ama baš sve odluke donosi nakon istraživanja javnog mnjenja i procene uticaja tih odluka ne njegov lični rejting.

Čini se da upravo to, najviše treba da zabrine Stefanović dr Nebojšu.

Izvor: Direktno.rs

1 thought on “VUČIĆ NAPAO STEFANOVIĆA: Strašan sukob, EVO ŠTA ODLUČUJE SUDBINU NEBOJŠE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *