ČUDA SE DEŠAVAJU: Policija odbila Vučićevo naređenje, NASTAO PRAVI HAOS

Posle vojske na red je došla i policija. Velika propaganda laži Aleksandra Vučića i njegove Satrapske Nazadne Stranke sprema novu agendu kojom želi da natera sve članove MUPa da se imunizuju.

U nekim mestima je već počela da se otkazuje poslušnost ovoj naredbi, jer, kako naši sagovornici govore ne žele da budu pokusni kunići Aleksandra Vučića i njegove zločinačke stranke zbog koje Srbijom plivaju leševi, vladaju strah, glad i nesigurnost u sutra.

Jedan policajac ironična govori o tome kako se Vučić to sada odužuje onima koji su bili tu prošlog jula da tuku narod po ulicama.

Eto ti policijo, eto zbog koga si tukla svoj narod, zbog ološa, izdajnika i picoustog bolesnika, kako inače on sam sebe naziva u medijima. Isplivao je i dokument koji sve naše navode potvrđuje.

Vreme je da se narod i policija udruže u svrgavanju diktatora Aleksandra Vučića i njegovih ambicija da pokuša napraviti pokusne kuniće od svih građana. Policija je digla glas i jasno se usprotivila depeši koja besprizorno ukida ljudima osnovna prava, jer valja se podsetiti da u policiji postoje bolesnici i psihopate koji su došli na to radno mesto kako bi lečili svoje frustracije iz tinejdžerskih dana, ali ipak, tu rade i časni i pošteni ljudi, naši rođaci, komšije i prijatelji. Ne dozvolimo da Aleksandar Vučić sprovodi torturu nad njima.

Izvor: Slavija-info.com

4 thoughts on “ČUDA SE DEŠAVAJU: Policija odbila Vučićevo naređenje, NASTAO PRAVI HAOS

  1. Koji ste vi retardi sa ovakvim tekstovima.
    Pa treba svi da se imunizuju, da se zaštite!

    Neće sigurno da slušaju antivakcinaše , ravnozemljaše i ostale idiote..

    1. Не него ће да слушају сатану и његове поданике овде на земљи зле људе који су у служби палих духова у поднебесју, што се земље тиче она је равна то потврђује и свето писмо и старог и новог завета, што се вакцина тиче слободно примај ембрионе абортираних беба из сатанистичких ритуала

    2. Samo se ti bodi, a bosces se do kraja.Ne traje dugo, procitaj sta pise sta je unutra i ne siri lazi i gluposti!!!Posle god i vise nisi u stanju skontati tako da samo izvoli!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *