VUČIĆ NAPAO AMERIKANCE: Odgovorili mu da je gotov, EVO ŠTA TE ČEKA

Tokom još jednog gostovanja kod Milomira Marića u Ćirilici Aleksandar Vučić je optužio Amerikance da su bili saučesnici u pokušaju državnog udara u Srbiji. Vučić tvrdi da su ga prisluškivali njegovi saradnici, kojima nije otkrio identitet, tako što su slušali njegove drugare sa stadiona sa kojima razgovara o fudbalu i objašnjava “znaju da se čujem sa njima pa su njih stavili na mere, nisu narko dilere, da bi prisluškivali ono što ja govorim i da vide da li bi mogli nešto da urade sa Amerikancima protiv mene”.

Zahtevam od Aleksandra Vučića da kaže koji su tačno Amerikanci radili protiv njega i bili deo zavere da se izvrši državni udar. Da li misli na tadašnjeg predsednika Trampa ili njegovog izaslanika Ričarda Grenela ili možda na zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metjua Palmera.

Očekujemo i od ambasadora SAD Entonija Godfrija da saopšti građanima da li u rečima Aleksandra Vučića ima istine, odnosno da li su SAD ili neki njihovi državljani umešani u pripremu navodnog državnog udara u Srbiji. I sve to zajedno sa kriminalcima iz Srbije koji su, kako je rekao predsednik Srbije, od ljudskog mesa pravili ćevape.

Optužbe koje je izneo Aleksandar Vučić su izuzetno ozbiljne i ugrožavaju odnose Srbije sa jednom od najvećih sila na sveta pa je neophodno da se pod hitno utvrde sve činjenice o aferi prisluškivanje za koju predsednik Srbije tvrdi da je bila pokušaj državnog udara u koji je bio umešan “strani faktor”.

Piše: Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde

Izvor: Stranka slobode i pravde

1 thought on “VUČIĆ NAPAO AMERIKANCE: Odgovorili mu da je gotov, EVO ŠTA TE ČEKA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *