MEDIJI KRIJU OD NARODA: Došao pod Vučićev prozor i štrajkuje glađu! (VIDEO)

Zorana Novakovića iz Velike Moštanice, opština Čukarica, teška muka je neterala da na više od 40 stepeni dođe pod Vučićev prozor ispred Predsedništva i otpočne štrajk glađu. Naime, on u 21. veku živi 10 godina bez struje i vode u Beogradu jer mu država ne daje priključak za struju?!

„Kupio sam plac 2011.godine ozidao sam objekat od 24 kvadrata, mala soba, kuhinja i kupatilo. Podneo sam za legalizaciju, tražim priključak za struju, ali mi ne dozvoljavaju. 10 godina spavam u ledenoj sobi gde zimi ne prelazi 8 stepeni. Razboleću se, umorio sam se od svega, ne mogu više! Dugo sam skupljao novac jer traže 100.000 dinara da bi se priključila struja, pa sam 2016 predao zahtev opštini Čukarica, ali od tada prođe 5 godina i kažu mi da ne znaju kad će moj predmet da urade, mogu i za sto godina. Država mi ne da priključak za struju i vodu u 21. veku!

Zoran je nekoliko puta pisao molbu i Vučiću da pomogne da dobije priključak po zakonu, ali mu je ljubazno odgovoreno da Vučić ne može da utiče na vlast u opštini Čukarica (možda se plaši Vesićevog drugara koji vlada čvrsto opštinom još od DS-a) .

„Štrajkujem glađu ispred Predsedništva jer Vučić kaže da brine o svakom građaninu. Pisao sam mu nekoliko puta, odgovorili su mi da to on ne može da utiče na vlast u opštini Čukarica. A mesečno plaćam 20.000 dinara porez državi Srbiji za 10 godina za ove moje muke! Imam 57 godina, nikad nisam protestovao ni izašao na ulicu protiv vlasti, ovo mi je prvi put. Ali ne mogu više, teško mi je bez struje i vode“, prekipelo je Zoranu.

Izvor: Srbin.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *