ŠOK IZ UPRAVE PARTIZANA: Vučić je dao novac za Žoca, a od cifre će vam se zavrteti

Vladimir Vuletić, nekadašnji potpredsednik FK Partizan, oglasio se povodom povratka Željka Obradovića u košarkaški klub.

U emisiji „Intervju“ za jutjub kanal „Slavija Info„, Vuletić je izneo šokantne informacije o dugu FK Partizan i dodao da nije nemoguć bankrot ako se ovako nastavi.

Rekao je i da se za sve pita Aleksandar Vučić, a da su svi ostali u dva najveća kluba marionete, govorio je o „zajedničkim ručkovima Zvezde i Partizana“, aludirajući na nedavno objavljenu zajedničku inicijativu dva najveća kluba da se naprave promene u ligi i sistemu takmičenja.

„Osim ovoga, zanimljiva je u uloga sinova Milorada Vučelića, ali i Zvezdana Terzića u klubovima Zvezda i Partizan koji se ponašaju kao da je to njihovo privatno vlasništvo a da su funkcije genetski nasledne.“

Sem toga detaljno je objasnio i zašto njegovi napadi veoma bole Vučića.

„U toku su pregovori između SNS i potencijalnog novog vođe navijača Partizana koji će dobiti glavni zadatak da ućutka navijače i druge gledaoce da ne skandiraju predsedniku Vučiću. Dodatno se Vučić potrudio, pa je za tri miliona evra angažovao Željka Obradovića jednog od najboljih trenera na svetu sa istim ciljim nažalost, što je Obradović i potvrdio u svojoj izjavi da samo želi podršku klubu da čuje.“

Na kraju, Vuletić je poručio da će tribine ipak srušiti Vučića, pozvao ga je i na TV duel.

Izvor: Slavija-info.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *