NOVI RAT U SNS: Kum udario na kuma, STRANKA PRED POTPUNIM RASPADOM

Bivši zamenik načelnika SBPOK Goran Papić, koji je pod istragom zbog sumnje da je trgovao uticajem i „čuvao leđa“ pripadnicima kriminalne grupe Veljka Belivuka, gostovao je u televizijskoj emisiji kod Vladimira Đukanovića, jednog od glavnih SNS jastrebova, gde je govorio kako je uz pomoć ministra Nebojše Stefanovića i njegove bivše žene Ane, bez dana policijske škole postao čelnik najbitnijeg sektora u MUP.

Papić je rekao da ga je u MUP dovela Ana Stefanović, bivša supruga Nebojše Stefanovića jer mu je verovala, a da je do njegovog napretka u službi došlo spletom okolnosti.

– Nekada, još davno dok sam bio u vojsci, čuvao sam jednog generala. Igrom slučaja bio sam veliki prijatelj, i još uvek sam, bivše supruge Nebojše Stefanovića i pošto sam imao sve te obuke, igrom slučaja sam ušao u MUP na njegov predlog, da budem uz porodicu, jer je njegova supruga neko ko meni veruje i za koga smatra da bi najbolje zaštitio nju i njenu porodicu – rekao je Papić u Đukinoj emisiji.

Pojasnio je i da je sa Anom Stefanović, bivšom suprugom sadašnjeg ministra odbrane, a tadašnjeg policije, dobar prijatelj još od detinjstva i da je tako ostalo i sada. Međutim, o sadašnjim odnosima sa Stefanovićem nije želeo mnogo da govori, pa je sada uzdržano rekao da mu se ne bi javio na telefon.

Izvor: Nova.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *