OTKRIVENO! Simke se osvetio Ljupki zbog grebanja auta: Ono što se desilo u stanu pevačice je HOROR

Stan pevačice Ljupke Stević, koji su nedavno opljačkali lopovi odnevši 10.000 evra i zlatni nakit, “tipovao” je njen bivši dečko, policijski general Dragiša Simić.

Ovo su ekskluzivna saznanja Objektiva iz izvora bliskih istrazi.

Stan poznate pevačice je opljačkan dok je ona bila u Crnoj Gori, gde je imala ranije dogovorene nastupe. Kada se vratila, sačekala ju je opšta premetačina.

Sumnja se da je provalnik u njen stan ušao kroz prozor koji je prethodno razvaljen.

‒ Operativni podaci pokazuju da je stan tipovao upravo Simić. Gotovo da je izvesno da je reč o osveti, pošto je poznato u kakvim su odnosima on i Stevićeva i šta im se dešavalo tokom prethodnih godina ‒ tvrdi izvor Objektiva.

Kako saznajemo, Ljupka će ići u policiju u petak, kada će biti i na poligrafu kako bi bila potvrđena sva saznanja vezana za događaj koji je ostavio dubok trag na pevačicu.

ODNELI SU MI SVE ŠTO SAM IMALA

Nakon saznanja da iza krađe u Ljupkinom stanu stoji upravo general Simić, ekipa Objektiva stupila je u kontakt sa pevačicom. Ona je bila zatečena kada smo joj saopštili razlog našeg poziva. Razumljivo, nije želela da previše komentariše za nju traumatično iskustvo.

‒ Neću to da komentarišem. Razumite me, ne znam gde mi je glava. Danima ne mogu sebi da dođem. Teško mi je da se nosim sa celom ovom pričom, ništa gore nije moglo da mi se dogodi, pogotovo što ovo nije prvi put.

Haos mi je napravljen od života, sve su mi odneli što sam imala. Hvala bogu samo da mi je još glava na ramenima – kratko je prokomentarisala pevačica.

Izvor: Objektiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *