POLICIJA GA OTKUCALA: Vučić išao kod Belivuka u ćeliju, EVO ŠTA JE TRAŽIO OD NJEGA

„Kriminalac se kriminalcu raduje. Isti su Jovica Todorović i Marko Miljković, osim što Jovica Todorović nema hrabrosti da bude koljač, ali isti im je „majndset“. Nije to preterano, ja pričam o onome što oni misle. To je isti kriminalni um, samo što je ovaj kukavica, a ovaj drugi nije“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je pritom izjednačio člana kriminalne grupe i advokata.

Aleksandar Vučić i mediji koji su pod kontrolom režima na sve načine pokušavaju da se ograde i „operu“ od kriminalnog klana Veljka Belivuka, na sve načine žele da sakriju da ga je upravo režim stvorio, na šta su ukazivali opozicionari, a kako bi u tome i uspeli – ovih dana konstantno povezuju Belivukov klan sa opozicijom.

Poslednji u nizu koji je stavljen u istu ravan sa Belivukom, Miljkovićem i ostalim kriminalcima jeste advokat Jovica Todorović, član pravnog tima Narodne stranke, i to zbog njegove izjave, u kojoj je naveo da „Miljkovićevi navodi o vezi sa Vulinom i državnim vrhom deluju mnogo konkretnije nego sama odbrana Aleksandra Vulina i Svetozara Vujačića“.

To je Vučić iskoristio da uporedi advokata i Marka Miljkovića, na šta je Jovica Todorović odgovorio putem Tvitera.

– Aleksandre Vučiću, prvo, po Vašim kriterijumima, ja sam, kažete, kukavica, jer nikada ne bih mogao da zakoljem čoveka, a nikada nisam ni pile… Onda, priznajem s ponosom, kukavica sam jer volim ljude i poštujem ljudski život – počeo je Todorović, a onda i nastavio:

– Drugo: Vi ste ukinuli sve institucije pravnog poretka, da biste imali svu moć, legalnu i ilegalnu, u svojim rukama. Zato, „hrabri“ u Srbiji mogu i da kolju i da melju ljude samo dok im Vi to dopuštate. I, treće, ko s đavolom tikve sadi, o glavu mu se lupaju. Nije mi žao, jer sve što ste činili, činili ste iz koristoljublja i zbog nezajažljive želje za vlašću i moći – naglasio je Todorović.

Izvor: Srbin.info

1 thought on “POLICIJA GA OTKUCALA: Vučić išao kod Belivuka u ćeliju, EVO ŠTA JE TRAŽIO OD NJEGA

  1. Kakav psihopata treba da bude covek, ako to uopste jeste, da ubije drugog coveka? Kakva li je tek spodoba ko takve naziva hrabrima? Eto, to je nas predsednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *