5.4 C
Belgrade
29. Marta 2023.
Politika

SLIKALI SE MINISTRI KOJI SA LONČAREM IDU U RUŠENJE VUČIĆA: Slika koja ruši internet, VUČIĆU NIJE DOBRO KAD JE OVO VIDEO

Kada bi naprednjaci spovodili unutrašnju anketu ko su najomraženije ličnosti u njihovim redovima, na vrhu liste bi zasigurno bili ministar odbrane Nebojša Stefanović i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović. Njih dvoje su očito shvatili da su „odbačeni“ od strane svojih saboraca, pa su odlučili da je najbolje da se drže zajedno, o čemu svedoči njihove zajednička fotografija, na putu ka SNS mitingu u Merošini.

Fotografiju pogledajte OVDE.

– Na putu ka Merošini i prvom mitingu SNS! Zajedno možemo sve! Siniša Mali stiže svež i odmoran posle prespavanog puta – napisao je Stefanović na Instagramu, objavivši fotografije iz SNS autobusa.

Kada se pogledaju fotografije, u prvi mah je nejasno zašto je Stefanović označio Malog u objavi, kada njega na slikama nema? Siniša je ipak tu, ali spava ili se samo pravi da je utonuo u san, jer je na prvoj u nizu fotografija osoba pored Stefanovića upravo Mali, ali mu se ne vidi lice.

Malom je očito jasno da mu fotografija sa Stefanovićem može samo doneti probleme, pa je odlučio da „prespava put“, i na taj način izbegne neprijatnu situaciju.

Sa druge strane, tu je Zorana Mihajlović koja je odlučila da se fotografiše sa Stefanovićem vodeći se izrekom: Zajedno smo jači.

Cela ova situacija u vezi sa Zoranom i Nebojšom podseća na srednjoškolske ekskuzije, a njih dvoje su one osobe sa kojima niko iz razreda ne želi da se druži…

Inače, nije ovo prvi put da je Nebojša Stefanović usamljen na stranačkim okupljanjima, budući da je slična slika viđena i sa prošlogodišnje sednice Glavnog odbora SNS, kada je pored njega jedino bila Biljana Popović Ivković.

Podsetimo, od kako je u javnost izašla afera „Prisluškivanje“ u kojoj se otvoreno napadao Nebojša Stefanović, za koga se spekuliše da je prisluškivao Aleksandra Vučića, ministar odbrane, nekada glavni Vučićev prijatelj, postao je crna ovca SNS-a, te su ga redovno napadale stranačke kolege i režimski mediji.

Ni Zorani Mihajlović ne cveta cveće u SNS-u, jer je godinama režimski mediji, kao i Vučićev trbuhozborac Vladimir Đukanović napadaju da je „američki čovek“, a napao ju je čak i Toma Mona, ali ona uprkos svemu ostaje na ministarskom mestu.

Sada konačno Nebojša i Zorana nisu sami, jer su našli jedno drugo da se međusobno teže i žale za sudbinom koja ih je snašla…

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

STEFANOVIĆEVA PORUKA VUČIĆU: Ovo se dugo čekala, RAZBIO GA KAO NIKO – PREOTIMA MU STRANKU PREKO OVOG ČOVEKA

Urednik

MEDIJI POKUŠAVAJU SAKRITI: Veliki protest ispred Vučićeve kancelarije, ON BESAN I NE ZNA ŠTA DA RADI

Urednik

OVO MU NIJE TREBALO: Pogledajte kako se Putin sveti Vučiću, SADA VUČIĆA ČEKAO PAKAO I PRAVA OSVETA

Urednik