MILICA PUZOVIĆ: Menadžer pevačice Beyonce je bio zainteresovan za saradnju

MILICA PUZOVIĆ: Menadžer pevačice Beyonce je bio zainteresovan za saradnju

Milica Puzović je devojka koja se izdvaja izdvaja iz mase u svemu što radi. Sa svojih 27. godina završila je Fakultet političkih nauka – smer diplomatija i međunarodni odnosi, govori četiri jezika i trenutno je zaposlena u kao jedini ambasador kompanije Zepter i razvija digitalni marketing. Paralelno se bavi i modelingom.

View this post on Instagram

Shine so bright that it burn their eyes🤩

A post shared by Milica Puzović (@puzoviceva) on

Koliko je vremena potrebno kako bi se stekao veliki broj pratilaca na društvenim mrežama?

– Potrebno je vreme, mada sam ja imala neku dozu sreće koja me pratila, virtuelni prijatelji su me zavoleli zbog moje spontanosti i iskrenosti.

Kako se izdvojiti u velikoj konkurenciji kako bi se ljudi odlučili da prate Vas?

-Trudim se da pored svoje fizičke lepote pokažem ljudima da sam i intelektualno zrela. Fakultetski sam obrazovana, govorim strane jezike, bavila sam se profesionalno sportom-odbojkom, tako da od svega toga po nešto se nađe za svakog pratioca i budem mu/joj zanimljiva.

...

Da li je se Vaš život promenio sa popularnošću na društvenim mrežama?

– Jeste, reći cu Vam jednu anegdotu gde je sestru i mene na Kubi zaustavio čovek koji me nazvao imenom sa Instagrama i koji je prijatelj menadžera pevačice Beyonce. Otvorio je mailove na licu mesta i pokazao kako je pevačicinom menadžeru napisao: ”Ova devojka, @puzoviceva je na Kubi, moramo da je nađemo i angažujemo za poslovni projekat.”

Ljubazno sam se zahvalila jer sam već odlazila sa Kube ali takve i slične situacije su postale sve učestalije sa rastom broja pratilaca. Prija mi to sve jer znam da sam sama uspela. Ja se malo šalim pa kažem da su to moji fanovi, ali moram da ih pohvalim da su skoro svi jako kulturni i ljubazni.

Da li se kod nas može unovčiti popularnost na društvenim mrežama?

-Postoje različite vrste ostvarivanja prihoda na društvenim mrežama ,bilo da su to reklame u zamenu za reklamirani proizvod ili je to novčana nadoknada, sve zavisi ko sta zeli.

Načina ima a nadam se da cu se u sledećem intervjuu predstaviti kao Onstagram milionerka.


...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *