“POSAO CVETA, ZARADA BOLJA NEGO IKAD” Tijana Ajfon nakon izlaska iz zatvora: “Sve ću da okrenem u svoju korist”

“POSAO CVETA, ZARADA BOLJA NEGO IKAD” Tijana Ajfon nakon izlaska iz zatvora: “Sve ću da okrenem u svoju korist”

Starleta Tijana Ajfon provela je gotovo mesec dana u zatvoru Bijeljini, nakon hapšenja zbog prostitucije, a kako sada kaže, za to vreme njen privatni biznis je “procvetao”.

Tijana je, naime, neposredno pre hapšenja otvorila kozmezički salon u Beogradu.

Po izlasku iz pritvora odmah sam se ‘bacila’ na posao. Želim da ga proširim. Uvodim i neke nove usluge za žene, a planiram da otvorim i još nekoliko salona na različitim lokacijama. Dižem ovaj projekat na neki novi nivo i stvarno sam ponosna. I dok me nije bilo, radnice su radile punom parom, a zarada je bila i bolja nego kad sam ja bila prisutna – rekla je ona za “24sata.hr”.

...

Kako je dodala, plan joj je da celu ovu situaciju okrene u svoju korist.

– Ne postoji loš marketing. Ceo ovaj slučaj ću okrenuti u svoju korist. U tome sam najbolja. Ne smatram da je ovo bio medijski linč. Pa da sam ja tamo neka nebitna osoba, o meni se uopšte ne bi toliko pisalo. Pokazali su mi samo koliko sam bitna na ovim prostorima – kazala je Ajfonka za pomenuti hrvatski medij.

Podsećamo, Tijana je uhapšenja je krajem maja kod Bijeljine, pokušavajući da ilegalno pređe granicu preko Drine u čamcu, sa još tri devojke koje je vodila na žurku.

Izvor: Blic


...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *