Novi Pazar je Vučićeva sramota – podvio je rep: Predsednik se opet krije iza žena

Novi Pazar je Vučićeva sramota – podvio je rep: Predsednik se opet krije iza žena

Aleksandar Vučić je po ko zna koji put pokazao da se radi o običnoj kukavici. Kad god se dešava nešto što nije pod njegovom kontrolom i kad mora da dođe među narod, Aleksandar Vučić beži i sklanja se iza nekog drugog. Za to mu je već više puta poslužila Ana Brnabić – kaže predsednik Konzervativnog pokreta Naši Ivan Ivanović komentarišući današnja dešavanja u Novom Pazaru tokom posete Ane Brnabić.

  • Nije smeo da ode među građane Novog Pazara, pa je poslao Anu Brnabić umesto njega, to je isto uradio i u Orašcu na proslavi Dana državnosti.

Najpre je najavio da dolazi on, a kada je čuo da će biti izviždan ukoliko dođe, poslao je Anu Brnabić. Dokazalo se da je Ana Brnabić mnogo hrabrija od Vučića, ali i da se on ne libi da koristi žene kako bi se krio iza njih. Setimo se samo brojnih protesta opozicije, na koje je slao žene članice SNS-a, da se svađaju sa opozicijom i da izazivaju haos i prave neugodne situacije – podseća Ivanović.

  • Aleksandar Vučić je jak samo na rečima, međutim kada treba da uradi nešto on lični i da se pojavi pred narodom, on povije rep i krije se. Ovo što se dogodilo u Novom Pazaru je poruka Aleksandru Vučiću da je njegova politika toliko štetna da se zbog njegovih laži i marketinških trikova ugroženi ljudski životi.
    Više nije u pitanju samo korona oko koje nas je obmanjivao da drži sve pod kontrolom, već i pitanje pregovora oko Kosova i Metohije, migranata, krađe izbora…

Poručujem Vučiću da skupi malo hrabrosti i da ode sa vlasti dok još ima vremena – kaže Ivanović.

...

Izvor: Pravda


...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *