VUČIĆ I DINKIĆ NAS BACILI U MILOST I NEMILOST ZAPADA: Strašna istina o kojoj se do sada ćutalo (VIDEO)

VUČIĆ I DINKIĆ NAS BACILI U MILOST I NEMILOST ZAPADA: Strašna istina o kojoj se do sada ćutalo (VIDEO)

  • Vlast krije podatak koliko ima stranih investitora! Priblično je 50 posto građana zapošljeno kod stranih investitora šta ćemo raditi ako se formira neki poslovni klub svih tih firmi i kažu “mi zapošljavamo milion i dvesta hiljada radnika i ukoliko ne nastavite da nam i narednih pet godina dajete ogromne subvencije mi se svi povlačimo”. Vi ostavljate milion o dvesta hiljada ljudi u jednom danu bez posla. U tu situaciji nas je dovela katastrofalna politika Srpske napredne stranke – upozorio je odlazeći poslanik SRS Miljan Damjanović u uživo programu na Helm Kastu.

On je podsetio da je Vučić preuzeo pogubni ekonomski koncept Mlađana Dinkića o subvencionisanju stranih investicija i tako potpuno doveo Srbiju u zavisnost od spoljnih faktora. On se založio u ulazak u vojni savez sa Rusijom i ODKB, da bi se zatim postepeno radili na nezavisnosti ekonomije od ovolikog stranog uticaja zapada.

Funkcioner SPAS Vladan Glišić, koji će u predstojećem sazivu biti narodni polanik, potvrdio je ovakvo ekonomsko stanje i upozorio da bi nagli pokušaji promene te slike prestavljali “udarac čekićem po bombi” i da Srbija postepeno mora da menja situaciju.

Vladan Glišić je rekao da postoji šansa da SPAS postane deo vlasti ali da će ta stranka postaviti određene uslove prema SNS. Dmjanović mu je uzvario da je SPAS u velikoj zabludi ako misli da može ostvarivati uticaj kada SNS ima dvotrećinsku većinu u parlamentu.

Obe učesnika potvrdila su da su se izbori odvijali u trenutku ogromne medijske zatvorenosti kao i da su zabeležene brojne nepravisnosti. Damjanović veruje da je SRS veštački gurnuta ispod cenzusa kako bi Vučić mogao lakše da potpiše priznanje nezavnosti tzv. Kosova.

Izvor: Pravda


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *