KAZAMAT: Opsovao policajca i dobio 60 dana zatvora!

KAZAMAT: Opsovao policajca i dobio 60 dana zatvora!

Ekspresnom presudom Prekršajnog suda u Beogradu, jedan od učesnika demonstracija, samo nekoliko sati nakon spornog događaja je na protestu kada se ispred Skupštine uvredljivim tonom obratio dvojici policajaca, osuđen na 60 dana zatvorske kazne!

– Da je ubio na naplatnoj rampi, bio bi slobodan. Da je pregazio devojčicu, nosio bi nanogicu. Da je seksualno uznemiravao Mariju Lukić, prvostepeno bi bio osuđen na 90 dana. Ali zbog verbalnog delikta i reakcije na batinaše, osuđen je u ime naroda na 60 dana. Sudija Đuro Pavlica. Da je glavni fantom iz Savamale, bio bi ministar policije. Da je uzeo od “tetke” pare iz Kanade, bio bi ministar odbrane. Da je plagirao doktorat i kupio 24 stana u Bugarskoj, bio bi ministar finansija. Da je čekao olupinu helikoptera, bio bi direktor BI – napisao je tviteraš koji je podelio ovu presudu na svom nalogu, aludirajući na višegodišnje ćutanje pravosudnih organa najveće afere aktuelne vlasti.

– Setimo se i sudija koje su onomad otporaše osuđivali na po 30 dana zatvora zbog lepljenja plakata. The end is nigh – kaže jedan tviteraš.

– Treba imena svih tih sudija da se ovde vrte – glasi jedan od komentara.

Izvor: Direktno.rs


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *