MANEKENKA I PREDUZETNICA: Devojka koja obećava

MANEKENKA I PREDUZETNICA: Devojka koja obećava

Mlada i uspešna devojka, odrasla u uzornoj porodici, svoj život posvetila je uspešnoj manekenskoj karijeri, a nakon nje, planira se posvetiti radu i unapređenju porodičnog biznisa. Devojka koja ima mogućnost da uživa u luksuzu, ipak nju ispunjava humanitarni rad, obilazak manastira, upoznavanje raznih kultura i predela…

Dvadesetdevetogodišnja Marija Anišić, rodom iz prelepog vojvođanskog sela Čurug, posvetila se modelingu gde je ostvarila veoma zapažene rezultate, a to su: ovogodišnja miss diaspore Izabrana na izboru za Miss Evrope 2020 u Beču, preko 200 modnih revija, razni modni događaji koji je prate od šeste godine.

Iako sve u manekenskom poslu izgleda kao luksuz i uživanje, ona se trudi kako bi devojka željnim uspeha u ovoj profesiji da nije sve kao što izgleda i da je važno ostati prirodan i normalan, sve ostalo je prolazno.

Čuvar tradicije

Za razliku od mnogih koji svoju sreću pokušavaju pronaći daleko van granica svoje zemlje, ona ima drugačije planove. Ideja koja se razvila pre više od 130 godina prerasla je u ozbiljan posao, a Marija planira nastaviti posao sa proizvoditi svilene bombone u porodičnoj firmi “Bombonica Čurug” . Mlada, lepa i inteligenta – za nju nema prepreka, svaki cilj je dostižan i sve što zamisli brzo i lako ostvari.

Njena budućnost je sigurna – zna šta želi i kako da to ostvari.

Izvor: Slobodaonline.rs


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *