ONA JE PRAVI TAJKUN: Josipa zarađuje ogromne svote novca, EVO I KAKO

ONA JE PRAVI TAJKUN: Josipa zarađuje ogromne svote novca, EVO I KAKO

Josipa Karimović je devojka koja privlači pažnju, možete je voleti ili ne, ali niko prema njoj nije ravnodušan. Svoj seksipil je iskoristila kako bi stekla popularnost na društvenim mrežama i kroz rijaliti, a nakon toga je iskoristila kroz sajt Only fans to što su muškarci ludi za njom i sada zarađuje ogroman novac.

-Zarada je odlična, kao i svaki početak, bilo je teško probiti se i dobiti pratitelje. Moj cilj je bio doći do 100 pratitelja i to mi se u početku činilo nedostižno. Kako su mjeseci odmicali broj se povećavao i sada sam na jednom lijepo velikom okruglom broju za 4 znamenke – govori nam vinkovčanka dok se zadovoljno smješka.

Novac voli da troši, zna da uživa, ne drži je mesto.

-Novac koji zaradim trošim na putovanja i odjeću, sledeći mjesec planiram put u Monte Karlo sa novim automobilom koji stiže za par dana. Iskreno moram reći da je život lakši i jednostavniji kada imaš novca koliko želiš, ali nije me promjenio, ja sam uvijek ista i volim pomagati ljudima koji nisu u mogućnosti sebi priuštiti osnovne stvari za život – otkriva atraktivna plavuša.

Gde god se pojavi u centru je pažnje.

-Gdje god dođem ljudi me znaju, nekada je to dobro a nekada mi smeta kada želim neku svoju privatnost – priznaje nam Josipa.

Novac i slava su joj promenile život, muškarci su joj uvek prilazili, ali sada je drugačije.

-Muškarci su podjeljeni po tom pitanju, neki samostalnu i nezavisnu ženu gledaju kao da imaju strah od nje, neki bi opet hteli da se, kako mi kažemo, udaju i da ga žena finansira a oni treći su samostalni muškarci kojima treba isto takva žena. Meni su ovi zadnji najdraži – otkriva nam Josipa.

Prvi put iskreno govori o mogućnosti da se smiri i uplovi u bračne luke.

-Mogu se zamisliti u braku, ali za nekih pet godina. Ne volim planirati, već kada se desi ali smatram da još uvijek nisam za miran život, volim adrenalin i raditi sve što se ne smije i što drugi kažu da nije normalno, ja uživam u tome – ponosno završava vinkovčanka.

Izvor: Slobodaonline.rs


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *