VUČIĆ SVESNO GRAĐANE SRBIJE: Korona biznis je veliki, EVO KAKO ĆE ZARADITI VELIKI NOVAC

VUČIĆ SVESNO GRAĐANE SRBIJE: Korona biznis je veliki, EVO KAKO ĆE ZARADITI VELIKI NOVAC

Suočena sa izvesnim ekonomskim kolapsom Srbije vlast je još na početku prvog talasa epidemije virusa korone počela dogovore sa Kinom o finasijskim injekcijama neophodnim za održavanje socijalnog mira. U tom smislu su izdate državne obveznice, kao i korporativne obveznice najvećih javnih preduzeća. Međutim, kako to nije bilo dovoljno Vučićev režim je napravio aranžman da Srbija bude među prvim državama u svetu koja će svoje stanovništvo masovno vakcinisati neproverenom kineskom vakcionom protiv virusa korone.

Svedoci smo da se sada javnost navikava na to da će se krajem godine stanovništvo masovno vakcinisati sa tom neproverenom i potencijalno opasnom vakcionom, a da se to uvija u medijsku oblandu i čak naziva spasom za živote ljudi i za srpsku ekonomiju.

Narodni slobodarski pokret se oštro protivi najavi masovnog vakcinisanja stanovništva sa neproverenom vakcionom i najavljuje da će pokrenuti niz akcija kako bi se to sprečilo. Građani Srbije nisu ničiji robovi i ne mogu biti preprodavani kao zamorčići!

Izvor: Slobodaonline.rs / Napisao: Miroslav Parović


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *