Jurić na godišnjicu ćerkine smrti: Ostavi me na miru!

Jurić na godišnjicu ćerkine smrti: Ostavi me na miru!

Igor Jurić, predsednik “Fondacije Tijana Jurić” juče je na godišnjicu ćerkine smrti, na tviteru zamolio Dragana J. Vučićevića, da ga ostavi na miru bar na jedan dan i ne provocira ga.

“Možeš li bar jedan dan da me ostaviš na miru, nečoveče?! Detetu mi je godišnjica. Onda nastavi svoj zadatak. Da naslovnim stranama i lažima pucaš u ljude po nalogu. Ali, karma je čudo, zapamti”, napisao je Jurić.

– Tužno je i strašno to što radiš, Juriću. Jadno i bedno – napisao je urednik “Informera”, na šta mu je Jurić rekao da ga ostavi na miru.

Podsetimo, polemika je počela kada je svojim tvitom Vučićević optužio Jurića da krije političara pedofila.

– Mukica si sam. Strašna mukica. Glumiš borca za dečija prava, a kriješ i štitiš političara-pedofila! Taj manijak i danas, zahvaljujući tebi, može da siluje decu! Sram te bilo! Stidi se.  P. S. Nešto se ne sećam da si bio tako “kurčevit” kad smo se sreli lice u lice. Muko – napisao je tada Vučićević.

– Ali kako zanemariti mukicu i idejnog vođu bot tima Dragana Vučićevića ? Ako ne budemo reagovali, gazda mu neće biti zadovoljan, šta će onda mukica? Hajde da podržimo Dragana! Pravda za Dragana – napisao je Jurić.

Izvor: Direktno.rs


One thought on “Jurić na godišnjicu ćerkine smrti: Ostavi me na miru!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *