4 C
Belgrade
4. Decembra 2022.
Politika

LICE SA AMERIČKE CRNE LISTE SE DRUŽI SA VUČIĆEM: Vučić se kleo da ga ne poznaje, A SADA GA FOTOGRAFIJA ODALA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sedeo je danas tik uz rame sa Milanom Radoičićem, koji se nalazi na crnoj listi SAD i uvedene su mu sankcije. Radoičiću, kao i Zvonku Veselinoviću, na teret se stavljaju korupcija, podmićivanje, pronevera državne imovine, eksproprijacija privatne imovine radi lične koristi…

Fotografiju pogledajte OVDE.

– Sastanak Aleksandra Vučića sa Milanom Radoičićem, čovekom koji se sumnjiči da je šef organizovane kriminalne grupe zbog čega se nalazi na listi sankcija SAD i koji je osumnjičen za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića dokaz je neraskidivosti veze režima Aleksandra Vučića sa organizovanim kriminalom – izjavio je Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana.

Vučić se sastao danas sa Srbima sa Kosova i Metohije, sedeo je između Petra Petkovića direktora Kancelarije za KiM i Radoičićem, kao potpredsednikom Srpke liste. Pored njega je po protokolu sedeo Dalibor Jevtić, predsednik Srpske liste, koja je u Vladi Kosova.

– Milan Radoičić nije predstavnik Srba sa Kosova, već udarna pesnica kriminalnog krila SNS na Kosovu koje sebe pretenciozno i nezasluženo naziva “Srpskom listom”. Jasno je da ga kao sagovornika vlasti u Beogradu određuje isključivo volja Aleksandra Vučića koji se zbog opstanka na vlasti ne ustručava ni otvorene saradnje sa licima iz kriminalnog miljea – istakao je Grbović u saopštenju.

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

OTKRIVEN RAZGOVOR VUČIĆA I PUTINA: Putin mu rekao ovu rečenicu, VUČIĆ ZANEMEO I POKAZAO KUKAVIČLUK

Urednik

AKO SE NASTAVI SNS NASILJE NASTAĆE HAOS: Evo šta je poruka koja je podigla Srbiju, SNAŽAN UDAR NA VUČIĆA IZ SKUPŠTINE

Urednik

I NAPREDNJACI LJUTI NA BRNABIĆKU ZBOG OVOG POTEZA S KOSOVOM: Vučić joj ovo zamerio, DA LI JE OVO KOŠTA MESTA PREMIJERA?

Urednik