11.6 C
Belgrade
21. Marta 2023.
Politika

FUNKCIONERKA SNS UDARILA OPOZICIONARA U KNEZ MIHAJLOVOJ: Skandal u centru grada, pogledajte nasilje (VIDEO)

Odbornica u skupštini grada Beograda i druga na listi SNS za beogradske izbore 2018. godine Aja Jung zajedno sa svojim sledbenicima fizički je napala Nemanju Šarovića, lidera pokreta “Ljubav, vera, nada” u Knez Mihailovoj ulici, zbog toga što je Šarović postavio plakat “Aja Jung Milioner” i istakao da je Jung dobila za svoj Beogradski festival igre više od milion evra donacija za četiri godine.

Šarović je na plakatu napisao “Aja Jung Milioner”, po uzoru na bilborde SNS-a, a prema informacijama do kojih je Šarović došao Beogradski festival igre je za četiri godine odnosno u 2017, 2018, 2019 i 2020. godini dobio neverovatnih 117.918.000 dinara donacija, odnosno preko milion evra.

Video pogledajte OVDE.

Očito da je Jung bila prilično iznervirana Šarovićevim postupkom, te je zajedno sa svojim sledbenicima fizički nasrnula na Šarovića. Najpre je nepoznata osoba skočila na Šarovića i počela da ga udara i gura, a zatim je u konfrontaciju krenula i sama Jung. Ona je tom prilikom pokušala da otme telefon Šaroviću, odnosno da mu ga udarcem izbije iz ruke, što se vidi na snimku. Ovaj napad je još jedan dokaz kako naprednjački poslušnici vide dijalog u Srbiji.
Šarović je za naš portal objasnio šta se dogodilo.

– Imali smo kod Ruskog cara izložbu pod nazivom “Dela govore” i delili smo prolaznicima karte za metro da bismo podsetili na to da su pre 4 godine, naprednjaci delili karte za nepostojeći metro. Istakao se Goran Grbović, bivši košarkaš, koji je nagrađen funkcijom direktora Beogradske Arene i Aja Jung, aktuelni gradski odbornik Srpske napredne stranke u skupštini Grada Beograda – istakao je Šarović za Direktno.rs i dodao:

– Festival igre čiji je ona direktor takođe je nagrađen, od donacija su za 4 godine, od 2017-2020. dobili 117.918.000 dinara ili nešto iznad milion evra! Da nije bilo korone, prihodi od donacija sa različitih nivoa vlasti bili bi i veći jer su sa 39 miliona dinara u 2019. godini, zbog korone u 2020. pali na “svega” 10.737.000 dinara. Kada smo završili i krenuli ka garaži Obilićev venac, napala nas je grupa naprednjačkih huligana predvođena Ajom Jung, najpre verbalno, a potom i fizički sa leđa.

Ono što je takođe jako sumnjivo u vezi poslovanja Beogradskog festivala igre jeste činjenica da su od prodaje za pomenute četiri godine ostvarili samo nešto više od 14 miliona dinara, što je gotovo desetostruko manje nego od donacija.

Na drugom snimku se vidi kako Šarović pitao Jung i njene sledbenike šta nije tačno od podataka, a osoba koja je prethodno napala Šarovića na ovom snimku daje uputstva drugoj osobi da otme telefon pripadniku pokreta “Ljubav, vera, nada”.

Podsetimo, Aja Jung bila je jedna od glavnih “nestranačkih ličnosti” SNS tokom predizborne kampanje za beogradske izbore 2018. godine.

A METRO, AJA? “Beogradžanka” par ekselans!

Ono po čemu će Jung ostati upamćena jeste činjenica da je promovisala karte za nepostojući metro i vozila se “metroom”, odnosno naprednjačkom fikcijom koja je predstavljala metro, a zapravo je bio autobus.

Sudeći po donacijama, Jung je dobro prošla nakon tog blamiranja.

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

Zorana Mihajlović može da posluži eventualno kad svedok-saradnik

Urednik

ISTORIČAR OČITAO LEKCIJU VUČIĆU: Ovako ga niko nije ponizio do sad, SVE MU REKAO U LICE – A OVO ĆE POSEBNO PAMTITI

Urednik

HAOS DAČIĆA I VUČIĆA: Evo šta se desilo, SLEDI VELIKI SUKOB I RASPAD – OVO JE RAZLOG

Urednik