27.4 C
Belgrade
15. Augusta 2022.
Politika

AKO SE NASTAVI SNS NASILJE NASTAĆE HAOS: Evo šta je poruka koja je podigla Srbiju, SNAŽAN UDAR NA VUČIĆA IZ SKUPŠTINE

„Povukao bih se ako se pokaže da takav napor nema smisla, što bi moglo da se dogodi ukoliko režimski poslanici budu nastavili sa verbalnim nasiljem, ličnim uvredama, i da kažem pravu reč, gadostima kakvih je bilo u prošlosti“, rekao je Janković za list Nova.

Janković, koji je kao najstariji poslanik predsedavao konstitutivnom sednicom Skupštine Srbije, rekao je da bi drugi eventualni razlog njegovog povlačenja iz parlamenta bila otvorena neslaganja unutar opozicije.

Kometarišući izjavu predsednika Nove Demokratske stranke Srbije Miloša Jovanovića, povodom njegovog govora kao predsedavajućeg Skupštine, Janković je rekao da „političari koji u ime državotvornosti objektivno podržavaju režim koji državu doslovno razara ne uživaju njegovo poštovanje“.

U govoru koji je Jovanović rekao da podržava ali da mu nije bilo ni vreme ni mesto, Janković je poručio poslanicima da „srce države treba da kuca pod skuštinskom kupolom, a ne sa druge strane parka“, misleći na kabinet predsednika Srbije.

Izvor: Danas.rs

Pročitajte

TUČA VUČIĆEVIH MINISTARA: On pokušao da ih smiri, nije uspeo – A ONDA URADIO NEVEROVATNU STVAR PRED SVIMA

Urednik

SAMOUBISTVO?! SNS funkcioner nađen mrtav sa kesom na glavi i vezanim rukama

Urednik

POSLANIK SNS OTKRIO KATASTROFALNO STANJE U SNS: Evo ko je kriv za raspad stranke, A ONO ŠTO JE REKAO O ĐILASU SVE OBJAŠNJAVA

Urednik