7.5 C
Belgrade
3. Decembra 2022.
Srbija

BJELOGRLIĆ UNIŠTIO VUČIĆA I SNS: Ovoga su se plašili, PORUKA KOJA JE UZDRMALA SRBIJU

Glumac Dragan Bjelogrlić našao se ovih dana na meti tabloida bliskih režimu koji su ga optužili za navodne nečasne radnje.

Prošao je baš kao i Nikola Kojo, koji je na naslovnicama takvih medija izašao zbog svog angažovanja oko organizacije protesta „Jedan od pet miliona“ i aktivnom učešću u njima.

Iako se Bjelogrlić nije aktivno uključio u proteste niti govorio na skupovima u srpskim gradovima, on je 6. februara u Danasu na pitanje da prokomentariše izjavu Nikole Koja da će, ako propadnu protesti, otići iz zemlje, rekao:

„Verujem da ćemo se svi zajedno izboriti da do toga ne dođe. Ako ne uspemo, neka rezerviše još mesta u kupeu.“

Tu izjavu su preneli mnogi internet portali, pa se juče u jednom tabloidu pojavila storija o tom kako je Bjelogrlić navodno prevario jednog svog prijatelja.

– Dovoljno je bilo da izrazim svoj politički stav „rezervacijom mesta u Kojinom kupeu“ pa da krene osvetnička kampanja protiv mene. Priznajem, očekivao sam! – izjavio je juče za Danas Dragan Bjelogrlić.

Međutim, kako objašnjava, nije verovao da će kreatori ove kampanje biti tako perfidni.

– Priznajem i da nisam očekivao da sredstva kojima se koriste mogu biti ovako gnusna i besramna, pa ne mogu ni da pretpostavim šta mi se sledeće sprema. Delimično zadovoljenje sam našao van suda, ostavkom novinarke kojoj je sramni zadatak dodeljen – kaže Dragan Bjelogrlić.

Naime, novinarka koja je pisala ovaj tekst obavestila je poznatog glumca da je dala otkaz zbog novinarskog zadatka koji joj je poveren.

Izvor: nova.rs

 

Pročitajte

NOVA SUMNJIVA SMRT VUČIĆEVE VLASTI: Tabloidi udarili na njega, A ONDA SE DOGODILA MISTERIOZNA SMRT

Urednik

VUČIĆ PONUDIO 100.000 EVRA DA SE PRIKRIJE JOVANJICA: Ekskluzivne informacije koje sada izlaze na videlo

Urednik

ZBOG VUČIĆEVOG UDARA NA RUSIJU: Srbiji se može desiti strašan scenario, EVO ŠTA MOŽEMO IZGUBITI

Urednik