27.4 C
Belgrade
15. Augusta 2022.
Politika

BODIROGA UDARIO NA VUČIĆA: Ovim potezom ga razbio, A ONDA MU ZADAO ODLUČUJUĆI UDARAC

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji Dejan Bodiroga potpisao je danas na Terazijama Narodnu inicijativu za zabranu eksploatacije litijuma i bora koju su pokrenuli pokret “Kreni-Promeni” i Savez ekoloških organizacija Srbije.

– Uz Bodirogu se ne gobe utakmice! Pre samo godinu dana delovalo je da se Srbija nalazi pred ekološkom katastrofom, sada svi vidimo nadu da možemo da dobijemo tu utakmicu. Na mene je u detinjstvu mnogo uticala utakmica Jugoslavije i Argentine i kad god u svojim borbama pomislim da se stvari ne mogu promeniti, setim se te čuvene utakmice i preokreta koji je reprezentacija Jugoslavije napravila upravo zahvaljujući Bodirogi. Mislim da snimak te utakmice treba puštati deci u školama – zaključio je Manojlović.

Bodiroga, srećno!

diroga potpisao je danas na Terazijama Narodnu inicijativu za zabranu eksploatacije litijuma i bora koju su pokrenuli pokret “Kreni-Promeni” i Savez ekoloških organizacija Srbije.

Slavni košarkaš je Narodnu inicijativu potpisao u mesnoj zajednici na Terazijama 45 gde ga je sa aktivistima dočekao direktor kampanja “Kreni-Promeni” Savo Manojlović.

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

Tajni dokument Evropske unije otkriva strategiju Vučića prema Rusiji

Urednik

VUČIĆ NAJAVIO KATASTROFU: Srbiju čeka strašan scenario, GLAD I JOŠ JEDNA MNOGO GORA STVAR

Urednik

NEĆETE VEROVATI KOGA JE ŠAPIĆ POSTAVIO NA NAJVAŽNIJU FUNKCIJU: Direktna provokacija Vučiću, ŠAPIĆ UDARIO KAO NIKO DO SAD

Urednik