12 C
Belgrade
31. Marta 2023.
Politika

BODIROGA UDARIO NA VUČIĆA: Ovim potezom ga razbio, A ONDA MU ZADAO ODLUČUJUĆI UDARAC

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji Dejan Bodiroga potpisao je danas na Terazijama Narodnu inicijativu za zabranu eksploatacije litijuma i bora koju su pokrenuli pokret “Kreni-Promeni” i Savez ekoloških organizacija Srbije.

– Uz Bodirogu se ne gobe utakmice! Pre samo godinu dana delovalo je da se Srbija nalazi pred ekološkom katastrofom, sada svi vidimo nadu da možemo da dobijemo tu utakmicu. Na mene je u detinjstvu mnogo uticala utakmica Jugoslavije i Argentine i kad god u svojim borbama pomislim da se stvari ne mogu promeniti, setim se te čuvene utakmice i preokreta koji je reprezentacija Jugoslavije napravila upravo zahvaljujući Bodirogi. Mislim da snimak te utakmice treba puštati deci u školama – zaključio je Manojlović.

Bodiroga, srećno!

diroga potpisao je danas na Terazijama Narodnu inicijativu za zabranu eksploatacije litijuma i bora koju su pokrenuli pokret “Kreni-Promeni” i Savez ekoloških organizacija Srbije.

Slavni košarkaš je Narodnu inicijativu potpisao u mesnoj zajednici na Terazijama 45 gde ga je sa aktivistima dočekao direktor kampanja “Kreni-Promeni” Savo Manojlović.

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

VUČIĆ BESAN GRMEO NA VULINA: Evo kakav je haos napravio u MUP-u, VUČIĆ GA UNIŠTIO OVIM KAO NIKOG DO SAD

Urednik

HAOS U SNS: Evo kog su funkcionera označili kao “polušpiuna” i poručili da će takve eliminisati (VIDEO)

Urednik

VUČIĆ BESAN NA PRESU: Evo šta ga je iznerviralo, NIJE MOGAO DA SE SMIRI – OVAKAV NIKADA NIJE VIĐEN DO SADA (VIDEO)

Urednik