11.1 C
Belgrade
19. Marta 2023.
Politika

Boško Obradović: Zapad sprema novi Majdan u Beogradu 17. septembra

Najava organizatora Evroprajda 2022. da će uprkos zabrani ove manifestacije od strane države Srbije, 17. septembra u Beograd doći preko 15.000 homoseksualaca i njihovih političkih prijatelja iz čitave Evrope i sveta, predstavlja drsku provokaciju većinske Srbije koja se tome protivi.

Država ovih dana trpi ogromne pritiske iz Vašingtona i Brisela da Evroprajd mora biti održan po svaku cenu, a Vlada Srbije u tehničkom mandatu, uprkos odluci da Evroprajd bude otkazan, i dalje pregovara sa organizatorima o njegovom održavanju. MUP Srbije još uvek nije doneo zvaničnu odluku o zabrani Evroprajda i o tome obavestio organizatore, što nam govori da su pritisci iz inostranstva urodili plodom. To je najbolja pozivnica da nova narodna litija i porodična šetnja najavljena za 11. septembar budu još masovnija od prethodna dva puta.

Ako se tome doda i poziv ambasadora SAD u Beogradu da Srbija uđe u NATO, to nam još jednom potvrđuje da su priznanje lažne države Kosovo, uvođenje sankcija Rusiji, održavanje Evroprajda i NATO deo iste okupacione agende. Ponuda za ulazak u NATO očito je data vladajućem režimu na čelu sa Aleksandrom Vučićem kao nekim ko je došao na vlast uz pomoć Zapada i na koga se još uvek računa. Ukoliko aktuelna vlast ne pristane na ovaj okupacioni paket do 17. septembra, onda Evroprajd može biti iskorišten za iniciranje novog Majdana u Beogradu, sa ciljem da se na vlast dovedu žuto-zeleni koji su spremni da ispune kompletnu okupacionu agendu. Zapad je oduvek tako razmišljao: ako neće Tadić — hoće Vučić. Ako neće Vučić — ima ko hoće iz redova prozapadne opozicije. Zato je posebno opasna najava dela prozapadne opozicije da će u slučaju otkazivanja Evroprajda u Beogradu biti organizovan protest, koji neće biti ništa drugo nego maska za održavanje gej parade i potencijalni beogradski Majdan sa preko 15.000 stranaca u centru Beograda. Jedini mogući odgovor većinske Srbije je nova narodna litija na koju ćemo izaći svi koji smo za odbranu suverenosti, porodice i tradicije, bez obzira na stranačke i druge razlike.

Za Srbiju je najvažnije što je dobila Patriotski blok i Treći put u Narodnoj skupštini, koji nije deo ni sadašnje ni bivše vlasti i koji ništa ne duguje Zapadu i NATO ambasadorima u Beogradu. Srpski pokret Dveri će u parlamentu biti glas naroda sa litija i porodičnih šetnji, a to je danas najveća i nadstranačka politička snaga u Srbiji koja želi da se pita i odlučuje, dosadašnja tiha većina koja je konačno progovorila i zauzela stav u odbranu vere i nacije.

Boško Obradović

Narodni poslanik
Predsednik Dveri

Pročitajte

EKSKLUZIVNI SNIMAK: Evo kako Vesić kupuje glasove, OVO JE NAJVEĆI SKANDAL (VIDEO)

Urednik

BRUKA: SNS decu od tri godine smatra neprijateljima, EVO KAKO IH KAŽNJAVAJU

Urednik

Kako je puklo između Vučića i Šapića: Iza kulisa nove bitke za Beograd

Urednik