1.8 C
Belgrade
26. Novembra 2022.
Politika

BRUKA: Brnabićka uvredila sve građane Srbije, EVO ŠTA JE REKLA

Premijerka Srbije Ana Brnabić napala je na društvenoj mreži Tviter novinarku Biljanu Stepanović, jer joj se nije dopala činjenica da Srbija uvozi brašno.

Kako piše Nova.rs, šefica srpske vlade još jednom je pokazala da joj nije problem da slaže i kad su sve činjenice uperene protiv nje. Tako je na društvenoj mreži Tviter besramno optužila novinarku i urednicu “Nove ekonomije” Biljanu Stepanović nakon što je ona iznela podatak da Srbija uvozi brašno, te da predsednik Aleksandar Vučić diže paniku.

„EPS je urnisan sa nesagledivim posledicama. Tek sad je postavljen novi direktor. Uvozimo brašno i grašak, umesto da ih izvozimo.Predsednik ne objašnjava zašto je zemlju dotle doveo, nego još diže paniku. Pokušava da napad na Ukrajinu iskoristi kao alibi. Užas”, napisala je Stepanović, da bi se potom premijerka oglasila, optužujući novinarku da laže.

Stepanović je zatim upitala premijerku da li to znači da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne govori istinu, imajući u vidu da je šef srpske države nedavno na konferenciji za medije objavio da je Srbija naručila 30 miliona kilograma brašna.

Stepanović je potom dodatno pokušala da objasni premijerki gde greši, navodeći podatke o uvozu brašna u našu zemlju.
„Gospođo Ana Brnabić, izvolite pogledati podatke: Izvoz brašna nam konstantno pada, a uvoz brašna konstantno raste. Ja mogu da budem “ ekspert“ i da ne znam ništa, nije bitno. Ali Vi ne možete. Morate da znate”, napisala je Stepanović, da potom usledio sraman odgovor premijerke.

„Kome Vi služite – ne znam, ali svakako nije naš narod. Lagati o tome šta država radi ili ne radi, u ovako osetljivom trenutku, jeste suprotno nacionalnim interesima. Vaše novinarstvo nivo „Halo, Bing, kako brat”, napisala je ona.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

LJUDI NA CRNOJ LISTI SAD: Evo koga je danas branila Ana Brnabić – SADA JE U PROBLEMU

Urednik

UDARNA VEST: SNS izgubio 30 poslanika, OVO JE DOKAZ RASPADA – EVO ŠTA SE DESILO

Urednik

VIDEO Paparaco snimio nervoznog Vučića kad je mislio da ga niko ne vidi

Urednik