4.6 C
Belgrade
29. Novembra 2022.
Društvo

DA LI OVO MATEJ PLIVA? Pojavio se NIKAD VIĐEN SNIMAK nastao u noći njegovog nestanka! (VIDEO)

Matej Periš (28) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu kada je ostavio svoje prijatelje u “Gotiku”, a oni su ga poslednji tada videli.

Matejev nestanak uznemirio je čitav region, a naročito kada su se pojavili snimci sa nadzornih kamera koji su prikazali kuda se Matej kretao kobne večeri.

Policija je ubrzo napravila rekonstrukciju njegovog kretanja, a ono što najviše privlači pažnju jeste što Matej na svim snimcima uglavnom trči i to što se, od trenutka kada prolazi pored restorana Savanova, kreće prema reci i tu mu se gubi svaki trag.

Kako je tada rečeno, Matejev telefon lociran je na području Save u vreme koje se poklapa sa nadzornim kamerama, pa su iz tog razloga ronioci pretraživali danonoćno korito reke.

Međutim, skoro 4 meseca nakon Matejevog nestanka, tačnije 8. aprila, pojavili su se do sada nikada viđeni snimci nastali te večeri kada je Splićanin nestao.

Naime, kamera kod Beton hale uhvatila je određeni “objekat” koji pluta. Jedni slute da bi to mogao biti Matej, drugi govore da je ipak u pitanju neki predmet. Snimak je na momente zumiran, traje 3 minuta i 58 sekundi i prikazuje apsolutno svakog ko se 31. decembra između 02:09h i 02:13h kretao ovom trasom.

Ljudi u komentarima su podeljenih mišljenja, a ovo su neki od komentara:

– Vidi se da neke osobe gledaju u reku preko ograde, da li šta vide ne zna se ali nisu u nekoj panici.

– Laički gledano deluje mi da pliva čovek i to dobar plivač koji zastaje da uhvati ritam zbog brzine reke, a na momente zapliva baš lepo rukama. Nažalost, tako vidim. Volela bih da nije. Da li je Matej sumanuto trčao, ne verujem jer ne bi tako tačno išao ka tom restoranu. Putanja je ipak tačno definisana. Zašto je istrčao i kuda je išao? Sigurna sam da neko zna.

– Slabo vidim objekt u vodi,gledam na mobolnom, i dalje mislim da se radi o čoveku valjda bi bar neko od ovih što prolaze video i reagovao, da je slučajno osoba u vodi onda jedino da su vezane noge jer bi se videlo bar tu i tamo i noge i ruke ne znam sta više da mislim.

Pogledajte snimak pa sami procenite o čemu se radi.

Izvor: Espreso

 

Pročitajte

Kineski avioni iznad Beograda: Evo šta je razlog, GRAĐANI IZNENAĐENI

Urednik

DOKTORICA ŠOKIRALA: Vučića nadgledaju lekari, EVO ŠTA JE REKLA

Urednik

LAVROV NE DOLAZI U SRBIJU: Ovo je sada presudno, ŠTA OVO ZNAČI ZA SRBIJU?

Urednik