28.4 C
Belgrade
26. Juna 2022.
Društvo

DA LI ZBOG OVOGA HRKALOVIĆKU SADA ČEKA HAPŠENJE: Evo šta se desilo, UMEŠAN VRH VLASTI

Novi policijski sindikalni savez podneće krivičnu prijavu protv bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović, bivšeg ministra policije Nebojša Stefanovića i drugih NN lica zbog zloupotrebe položaja, rečeno je iz sindikata za Nova.rs.

OVO SE ČEKALO: Hrkalovićka odbila poslušnost, OTKRILA VEZU VRHA VLASTI I BELIVUKA

„Jučerašnji intervju Dijane Hrkalović pokazalo je da su ona, tadašnji ministar Nebojša Stefanović i drugi njihovi saradnici, čija imena nije pomenula, kršili zakon i zloupotrebljavali službeni položaj, jer su preduzimali radnje koje njihu u njihovoj nadležnosti. Zbog toga će Novi policijski sindikalni savez protiv njih podneti krivičnu prijavu“, najavio je potpredsednik ove sindikalne organizacije i pripadnik MUP Srbije Milan Dumanović.

On pojašnjava da po Zakonu o policiji i drugim pravnim aktima ni ministar policije, ni sekretar Uprave kriminalističke policije niti državni sekretar, nemaju ovlašćenja i prava da se mešaju u istragu ili da ih vode.

HRKALOVIĆKA OTKRILA: Evo kako su naprednjaci umešani u aferu sa drogom, POMENULA I VUČIĆA

„To samo pokazuje koliko oni nisu znali svoj posao i da su od Ministarstva unutrašnjih poslova napravili privatnu firmu“, objašnjava potpredsednik Novog sindikalnog policijskog saveza Milan Dumanović.

Podsećamo, bivša sekretarka MUP Dijana Hrkalović u jučerašnjem intervjuu portalu “objektiv” iznela je niz optužbi na račun bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića, među kojima su i one koje kažu da je opstruisao istragu protiv ubica Vlastimira Miloševića u januaru 2017. godine.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

HRKALOVIĆKA NE PRAŠTA: Ona je i dalje moćnija od Vučića, A OVA SCENA TO I DOKAZUJE – EVO ŠTA JE TAJNA MOĆI

Urednik

ŠOK SCENA: Najbogatiji Srbin se potpisuje palcem, EVO KAKO SU GA ISMEVALI POSLE OVOG

Urednik

LAVROV NE DOLAZI U SRBIJU: Ovo je sada presudno, ŠTA OVO ZNAČI ZA SRBIJU?

Urednik