5.3 C
Belgrade
6. Decembra 2022.
Politika

DAČIĆ UDARA NA VUČIĆA: Vučić ga prevario, OVOM FUNKCIJOM GA ŠALJE U PENZIJU

Gradonačelnik Novog Sada i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da će on i aktuelni ministar finansija Siniša Mali biti potpredsednici novog saziva vlade Srbije, a da će predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić biti prvi potpredsednik.

„Ono što je za sada definisano je da će Ana (Brnabić) biti premijerka, da će Dačić imati poziciju prvog potrpedsednika vlade, a Siniša Mali i ja potpredsednici, s tim što ćemo sva trojica imati resore, ali nismo ulazili u priče ko će koji resor da zaduži, to je nešto što nas čeka“, rekao je Vučević za TV B92.

Vučević je nije naveo koja bi mogla da bude njegova buduća funkcija, ali da to „svakako ne može da bude ministar zdravlja ili ministar sporta“.

„Mogu da radim onaj posao za koji ja mogu da garantujem da ću biti odgovoran i da ću moći da pomognem premijerki i predsedniku. Ne mogu da se prihvatim nečega u čemu ne mogu da budem dovoljno dobar“, kazao je on.

Na pitanje da li je spreman da za dve godine preuzme mesto premijera ili predsednika stranke, Vučević je kazao da je to „jako daleko“.

Izvor: N1

Pročitajte

VUČIĆ POKAZAO KOGA SE NAJVIŠE PLAŠI: Ovaj čovek mu je noćna mora

Urednik

AMBASADOR SAD POSLAO PORUKU VUČIĆU: Udario jače nego do sad, EVO KOG SARADNIKA JE POSEBNO OZNAČIO KAO PROBLEM

Urednik

VUČIĆA UCENJUJE ZAPAD: Evo kako ga ponižavaju, AKO OVO URADI BIĆE NAJVEĆI IZDAJNIK – NAROD ĆE GA UNIŠTITI

Urednik