0.7 C
Belgrade
28. Januara 2023.
Srbija

DEMONSTRANTI BLOKIRALI MOST: Veliki protest koji je policiju učinio nemoćnom, VUČIĆU NIJE DOBRO OD KADA JE OVO VIDEO

Traktori ostaju parkirani ispred zgrade Vlade Vojvodine u Novom Sadu i ponovo blokiraju Bulevar Mihajla Pupina, koji je proteklih nekoliko sati bio otvoren za saobraćaj, prenosi N1. Nova blokada počela je u 18 časova, a zatvoren je Bulevar Mihaila Pupina od Varadinskog mosta do Uspenske crkve.

Fotografije pogledajte OVDE.

Prethodno je saobraćaj oko 15 časova bio blokiran na sat vremena, a ratari su zatim traktore vratili ispred Banovine.

Prema saznanjima 021.rs, poljoprivrednici su tada ponovo poslali zahteve Ministarstvu poljoprivrede i naveli su da čekaju odgovore.

Oni su blokade postavili nakon pregovora koji su u Beogradu, između predstavnika poljoprivrednika i predsednice Vlade Ane Brnabić, završeni bez ispunjenja zahteva paora.Kako su ranije javili reporteri 021.rs, tada su bili blokirani Varadinski most i deo Bulevara Mihajla Pupina. Nekoliko policajaca bilo je na licu mesta, ali nisu sprečavali protest. Nekoliko vozača je automobilima zaobišlo traktore prolaskom preko trotoara.

Na Varadinskom mostu bilo je desetak traktora, a ispod mosta njih pet, šest. Ljudi su prelazili peške, eventualno skuterima, biciklima i motorima. Autobusi GSP-a skretali su ka Žeželju.

Izvor: Nova.rs

 

Pročitajte

NAJVAŽNIJI PROTEST U SRBIJI DANAS: Narod je ustao, OD OVOGA ZAVISI MNOGO STVARI U SRBIJI

Urednik

RADNICI BESNI NAKON SASTANKA S VLADOM: Sada kreće prava borba, NIKADA MASOVNIJI PROTEST U SRBIJI

Urednik

Lavrov poslao neprijatnu poruku Vučiću

Urednik