5.8 C
Belgrade
7. Decembra 2022.
Politika

ĐILASOV NAJBLIŽI ČOVEK OTKRIVA: Evo šta je dogovorio sa Vučićem, SVE ISPLIVALO NA VIDELO

Bivši policajac i nekadašnji bliski saradnik Dragana Đilasa, Vladimir Savić, oglasio se na svom Fejbuk profilu povodom sastanka koji su imali prvi čovek SNS-a Aleksandar Vučić i lider SSP-a.

U svom obraćanju Đilasu Savić je poručio da zbog njega ne bi više ni ispred zgrade izašao, da je zaboravio na mnoge iskrene saborce koji su mu verovali, kao i da je jedina razlika između Aleksandra Vučića i njega u tome što Vučić svoje iskrene saradnike plaća i nagrađuje.

Njegovu objavu prenosimo u celosti.

„Za tebe nikada više ni ispred zgrade ne bih izašao, jer si sve iskrene Borce protiv AV mafijaškog režima razjurio. Oko sebe si okupio izdajnike Bojkota, jer si pogazio i zaboravio na Sporazum sa narodom, jer si se sastao sa onim za koga si govorio da je lud, da treba da se leči, da je bolesnik.

Jer si nas četri godine zamajavao svojim istraživanjima da baš ove godine Aleksandar Vučić pada sa vlasti, a zatim ga priznao za legitimnog predsednika.  Jer si sve iskrene borce koji su svesno sve reskirali, izgubili, ušli u ogromne probleme, gubili poslove, bili prebijani, hapšeni, proganjani oterao da bi laktašima, spletkarošima, šljamovima oko sebe napravio prostora i istakao ih u Prvi plan.

Neke si zaposlio i finansirao, onima koji su se kad je najgore bilo krili iza naših leđa. Sada lepo neka ti izadje Gabriel Eakobar, Ričard Grenel i Kristofer Hil po čijem nalogu si izašao na nelegitimne izbore koje je raspisala i sprovela nelegitimna vlast koju smo svi zajedno kao Savez Za Srbiju nismo priznali od 20.juna 2020.

I još nešto. Dok su moji drugovi i prijatelji dostavljali informacije o poznatim „zaboravljenim“ aferama bili smo dobri. Kako smo kao profesionalci videli u kom smeru ideš i javno te kritikovali od tada nas plaća Aleksandar Vučić i bolumenta dok se vi rukujete, jer ruka ruku miluje i razgovarate u četiri oka, suprotno volji i želji naroda.

Mnogo smo izgubili da bi sve nas ponovo preveslao. Svako može jednom da nas prevari, ako bi to uradio i drugi put onda mi bili budale, a pošto nismo budale uskoro svi naši ljudi koje si zaboravio a koje okupljam oko sebe javno će ti reći šta misle posle svega.

Ne treba nama ni RTS, ni N1, ni Nova S ni Pink. Naš glas dalje se čuje nego glas svih vas koje forsiraju ovi i oni mediji.

Razlika između tebe i Vučića je samo u tome sto on svoje iskrene saradnike plaća i nagrađuje, dok ti iskrene zaboravljaš a šljam zadržavas oko sebe. Izvini, ali Šapić je tvoj kadar, kao i mali Vesić i da ne nabrajam dalje.

Nisam ih ja stvarao, podizao, postavljao nego Ti. Mislio sam da ćeš to kod sebe promeniti, ali ne. Danas umesto Šapića tu je mali maneken Pavle Grbović PSG, umesto Vesića mala Rekovićka i da ne nabrajam dalje jer bi spisak bio podugačak.

A sada Adio! Možeš kod brata AV na čašicu „zdravog i konstruktivnog razgovora“, istog onog koji je pre tebe prošao i sam Boško Obradović i nakon čaše vina ušao u koaliciju POKS koju vodi Andrej Vučić.

Bravo majstore, za sada si od mene voljno..“, napisao je Savić.

Vladimir Savić je, između ostalog, poznat po tome što je 2012. godine priveo Dijanu Hrkalović i još dva lica u policijsku stanicu Palilula jer su naneli teške telesne povrede aktivistima koji su nosili obeležja političkih organizacija. On je nakon godina nakon godina šikaniranja, ponižavanja i osvetničkog službenog nazadovanja dao  otkaz u MUP-u, a bio je i predsednik Pokreta za bezbednu Srbiju.

Izvor: Luftika.rs

Pročitajte

Burno na Predsedništvu SNS: Funkcionerka naprednjaka odbila ponuđeno ministarstvo

Urednik

VELIKO IZNENAĐENJE: Poručili da li će biti sutra sprečavanje izbora, OPOZICIONAR KOGA SE VUČIĆ PLAŠI

Urednik

ŠOKANTNE SLIKE: Snimljen sastanak Stefanovića i Vučića, EVO ŠTA RADE – OVO JE SVE ŠOKIRALO

Urednik