5.7 C
Belgrade
5. Decembra 2022.
Srbija

EVO ZAŠTO SE JOVANA ULIZUJE VUČIĆU: Otkrivena strašna istina o poslu, IZA SVEGA STOJI VUČIĆEVA SAVETNICA

Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, već je jednom svojim gostovanjem na televiziji K1 kod Jovane Joksimović, i  pitanjem kako je kupljen Tanjug, gurnuo ruku u osinje gnezdo.

Danas je ponovo postavio pitanje bračnom paru Željku i Jovani Joksimović o nečemu što ih najviše boli, a to su pare koje zarađuju na grbači ovog napaćenog naroda.

Đorđević je na Tviteru postavio fotografiju sa proslave televizije K1, na kojoj se nalaze aktuelna supruga predsednika Aleksandra Vučića, kao i njegova savetnica Suzana Vasiljević. U pozadini se vidi jedan od ponosnih vlasnika te televizije, harmonikaš Željko Joksimović.

“I onda: kako smo kupili Tanjug?!

Pa šta se ja zakopčavam na leđa?!“, prokomentarisao je Đorđević fotografiju razdraganog društva i prisustvo aktuelne supruge i aktuelne savetnice predsednika Vučića.

Potom je Đorđević pitao bračni par Joksimović:

“Kad smo već kod Joksimovića, bilo bi lepo da odgovore je li tačno da su 2019. godine s Telekomom potpisali ugovor na 5 godina po kom će u prvih 18 meseci rada svake od tri televizije koje naprave za iste dobijati po 130.000 evra mesečno, odnosno preko 7 miliona evra za 18 meseci.”

Izvor: Infoklix

Pročitajte

CVIJAN NIJE JEDINI: Vučić čuva ubicu ove osobe, NE ŽELI JAVNOSTI DA OTKRIJE ŠTA SE STVARNO DESILO

Urednik

SRBIJI PRETI KATASTROFA: Evo šta se dešava, A VUČIĆ RADI NA ŠTETU SRBIJE –

Urednik

UDARNA VEST: Tajna prepiska na suđenju, U SKAJ APLIKACIJI POMENUT VUČIĆ – ŠOKANTNO KAKVU SU VEZU OTKRILI

Urednik