16 C
Belgrade
19. Marta 2023.
Politika

HIT VIDEO – AKTIVISTI SNS DOŠLI NA VRATA GLUMCU: Poznati glumac ih ismejao kao niko do sad, OVO MORATE VIDETI

Aktivisti SNS-a krenuli su u kampanju od vrata do vrata u Beogradu, pobrkali brojeve u spiskovima  i pozvonili na vrata Bojanu Dimitrijeviću i Jeleni Stupljanin.

Video pogledajte OVDE.

Muškarac i ženska osoba, koja je nosila kesu sa hrpom papira, najverovatnije spiskova, krenuli su redom da zvone od vrata do vrata. Nakon što su shvatili da su zvonili gde ne treba, prešli su na vrata komšije ovog glumačkog para.

Međutim, Bojan je izašao da proveri ko se mota po hodniku a naprednjak se dao u razgovor sa glumcem, od njega najpre zahtevajući da prestane da ga snima jer “ nema ovlašćenje”.

– Je l radite nešto zabranjeno pa ne smem da vas snimam? Gledam kako radite kampanju za SNS. Hoću da vidim šta se dešava, kako to izgleda, da bih znao da li da glasam za vašu stranku – rekao je Bojan.

Glumac je pak ostao bez promo recitacije nadobudnog aktiviste jer mu je, kako kaže, neprijatno da priča dok ga Bojan snima.

Čini se da su SNS omladinci strpljivo čekali da se glumački bračni par povuče u stan, kako bi nastavili da zvone od vrata do vrata ali su se gadno prevarili.

Bojan i Jelena su aktivste uredno ispratili do izlaza iz zgrade.

Dimitrijević je ceo razgovor zabeležio kamerom.

Izvor: luftika

Pročitajte

Aleksandar Vučić je stvorio kastu primitivnih, pokvarenih i kriminogenih milionera – EVO KO VLADA SRBIJOM

Urednik

BROD POČEO DA TONE: Ministar vratio člansku kartu SNS, NAPUSTIO STRANKU I UDARIO NA VUČIĆA

Urednik

OVO MU NIJE TREBALO: Vučić udario na Rusiju, EVO ŠTA JE REKAO OBRAĆAJUĆI SE NACIJI

Urednik