4.6 C
Belgrade
29. Novembra 2022.
Magazin

HRKALOVIĆKA NA INSTAGRAMU POSLALA PORUKU VUČIĆU: Ovo će napraviti zemljotres, HAOS SADA POČINJE

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP-a, dan pred početak suđenja obrisala je sa svog Instagrama sve do sada postavljene fotografije, ali i pratioce, osim jednog – Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i SNS.

Fotografije pogledajte OVDE.

Nakon što je kao novog branioca angažovala Vladimira Đukanovića, visokog funkcionera Srpske napredne stranke, bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović obrisala je sa svog Instagram naloga sve do sada postavljene fotografije. Obrisala je i sve pratioce, osim jednog – Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i SNS.

Iako je ranije pratila više naloga na ovoj društvenoj mreži, sada se među onima koje Hrkalović prati nalazi samo jedan – nalog predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

Suđenje Dijani Hrkalović trebalo bi da počne sutra.

Advokat Borivoje Borović rekao je da promena branioca ne predstavlja iznenađenje, jer se tako slučaj stavlja pod kontrolu.

„Angažovanjem ražimskog advokata ovaj predmet se stavlja pod kontrolu, a Hrkalović se u samom začetku sprečava da govori“, ocenio je Borović za list Danas.

Kako je ranije najavljeno, sutra bi trebalo da počne suđenje Hrkalović optužene za trgovinu uticajem, za šta je tužilaštvo tražilo da bude kažnjena na pet godine zatvora.

Izvor: Nova.rs

 

 

Pročitajte

NINA PANIĆ OSVAJA INSTAGRAM: Mlada djevojka iz Doboja nova zvijezda interneta

Urednik

Zašto je Branka Black Rose toliko posebna?

Urednik

SAVRŠENSTVO KAKVO SE JEDNOM RAĐA: Ova ljepotica je pokorila estradu

Urednik