7.7 C
Belgrade
3. Decembra 2022.
Politika

I to se može desiti: Novinarka u Srbiji ostavila Vučića bez teksta – A OVOM REČENICOM GA JE UNIŠTILA

Nakon ovog nelagodnog razgovara koji je srbijanski predsjednik ispratio kroz neiskren osmijeh, uslijedilo je novo obećanje da će se poslije okončanja izbora povući sa mjesta prvog čovjeka Srpske napredne stranke.

Aleksandar Vučić nastavio je svoje predizborne avanture na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, dok godinama odbija da se odazove na pozive N1 televizije da gostuje u jednoj od emisija. To što ne gostuje, ne sprječava predsjednika najveće partije u Srbiji da targetira novinare ove televizije, što je naglasila i bivša novinarka N1, a sada novinarka Euronews Minja Miletić.

U toku predizbornih gostovanja (namjerno nećemo reći debata jer predsjednik Srbije na njih ne ide), lider SNS Aleksandar Vučić iskoristio je posljednje dane kampanje da se ponovo obrati biračkom tijelu.

Kod voditeljke emisije „Direktno“ Minje Miletić, Vučić je u emisiji (inače emitovanoj i na B92) razgovarao o izborima, svom odlasku sa čela stranke, medijima, a jedan segment gostovanja bio je svima više nego zanimljiv. U njemu se pričalo o novinarima, pritiscima i prejakim riječima koje se svakodnevno sa najvišeg mjesta upućuju novinarima u Srbiji.

Izvor: nova.rs

Pročitajte

ODLUČENO: Danas se postavlja novi premijer, EVO KO ĆE TO BITI

Urednik

Čija je vila u kojoj živi Aleksandar Vulin – SKANDAL KOJI RUŠI I VUČIĆA I NJEGA

Urednik

BRNABIĆKA BEŽI IZ POLITIKE: Evo zašto je mandat na kratko, OTKRIVENA VELIKA TAJNA- EVO ŠTA JE POZADINA

Urednik