4.3 C
Belgrade
2. Decembra 2022.
Magazin

IDENTIFIKOVANI SU: Nenad Periš saopštio vesti koje je čekao region, EVO ŠTA MU JE POLICIJA SAOPŠTILA

Nenad Periš, otac nestalog Mateja (27), nedavno se vratio u rodni Split kako bi bio sa svojom porodicom. On ističe da iako je u rodnom Splitu, svakodnevno se čuje sa policijom i dobija informacije o potrazi za njegovim sinom. Navodi da se proveravaju sve dojave koje pristižu.

– Proveravaju se sve dojave, policija je napravila opservaciju, ispitan je jako veliki broj ljudi, svi taksisti, obezbeđenje.. Sve se provera, rečeno mi je da se vrše pretraga kopna i reke – kaže Periš i dodaje:

– Sve kamere su proverene. Mislim da je najveći problem što nema kamera pomoću kojih bi se videlo ko je ušao i izašao iz tog dela. Zato i ne može da se tvrdi da Matej nije napustio taj deo, iako ne postoje kamere na kojima je usnimljen kako odlazi sa tog mesta kod restorana Savanove – priča Periš.

Matejev otac ističe i da bi samo želeo da pronađe sina.

– Ima puno dojava i apelujem na ljude ukoliko imaju bilo kakvu informaciju, da se jave. Opet kažem, makar i anonimno, samo da je reč o informacijama koje bi zaista mogle da pomognu – kaže Matejev otac.

Među osobama koje bi mogle da imaju nekih informacija o večeri kada je Splićanin poslednji put viđen je i par koji je trčao Travničkom ulicom, odnosno istom ulicom kojom je Periš nešto pre njih trčao, a kada su ga usnimile nadzorne kamere.

– Identifikovani su i ispitani svi koji bi mogli da doprinesu. Ne znam da li je to dvoje, koji trče, ispitano, nemam takvo saznanje – kaže Periš.

Inače, nakon nestalog Mateja, istom ulicom, samo u kontrasmeru, od autoperionice ka Geozavodu, trče mladić sličnog izgleda, u majici kratkih rukava ali sa crnim patikama belog đona, i devojka obučena u nešto nalik beloj jakni, bundi ili džemperu.

Podsetimo, Splićanin Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu. Mladić je uoči Nove godine sa društvom došao u Beogradu, u nameri da se provedu. Oni su kobne večeri najpre bili na večeri, a potom su izašli u klub “Gotik” u Beton hali. U jednom trenutku, mladić je iz nepoznatih razloga izašao iz kluba, a potom su ga nadzorne kamere nekoliko lokala usnimile kako trči ulicama, zaustavlja taksi, a potom se spušta stepenicama kod restorana “Savanova”, koje vode ka reci Savi.

Izvor: Objektiv.rs

Pročitajte

ENA OBJAVILA NAJPROVOKATIVNIJU SLIKU: Sve se vidi, A KOMENTARI SAMO DOLAZE (FOTO)

Urednik

“NEMA DILEME DA SE UDAVIO” TELO ZAKAČENO ZA SPLAV NA UMCI JE MATEJ PERIŠ? Oglasio se FORENZIČAR!

Urednik

„JEL’ OVO MATEJ PRONAĐEN“? Fotografija na Instagramu digla Balkan na noge, NA SLICI ZAGRLJEN S OCEM

Urednik