9.4 C
Belgrade
5. Decembra 2022.
Politika

ISTRAŽIVANJA POKAZUJU: Ova koalicija može pobediti Vučića, EVO KO JE SVE DEO TIMA

Veliki dan za sve srpske patriote i monarhiste. Danas smo predali izbornu listu Patriotskog bloka za Kraljevinu Srbiju koju čine Srpski pokret Dveri, Pokret obnove Kraljevine Srbije i više drugih patriotskih organizacija.

Na ovaj način smo odgovorili na poziv istaknutih srpskih intelektualaca da se ujedine oni koji su na referendumu bili protiv Vučićeve vlasti i promene Ustava, i koji su za očuvanje KiM u sastavu Srbije. Ono što nas posebno objedinjava jeste želja da napokon posle 77 godina dođe do jedine prave promene sistema u Srbiji, a to je obnova nasilno ukinute Kraljevine Srbije kao jedinog načina definitivnog raskida sa komunističkim nasleđem. Godinama smo slušali priče da patriote treba da se ujedine i da niti jedan patriotski glas više ne sme da ostane ispod cenzusa. Glas za naš zajednički patriotski i antiglobalistički blok je sada siguran glas daleko iznad cenzusa. Mi ćemo biti glas svih onih koji su protiv sadašnje vlasti, ali i povratka na bivši režim. Mi ćemo zaštititi domaćeg radnika, preduzetnika i poljoprivrednika. U prvom planu biće domaće a ne strane kompanije. Mi smo ekonomske, ali i ekološke patriote i građanima Srbije obezbedićemo zdrav vazduh, vodu, zemlju i hranu.

I, ono što je najvažnije, mi smo za tradicionalnu porodicu, za podršku rađanju, majčinstvu i očinstu, i smatramo da borba protiv bele kuge mora postati državni prioritet. Mi smo za poštovanje naše vere, jezika, pisma, istorije i kulture. Posebno ćemo se baviti podrškom mladima da se zaposle i osamostale, ženama da usklade majčinstvo i karijeru. Mi ćemo ispraviti nepravde koje su nanete penzionerima kojima su smanjene penzije, radnicima kojima nisu isplaćene zarade i radni staž, bankarskim klijentima koje banke pljačkaju, ratnim vojnim veteranima koje je država zaboravila, kao i osobama sa hendikepom koje su diskriminisane u današnjoj Srbiji.

Imamo najbolji ne samo nacionalni već i ekonomski i socijalni program i radujemo se nastupajućoj izbornoj kampanji u kojoj ćemo ga predstaviti. Pozivamo birače da izađu na izbore 3. aprila i glasaju protiv aktuelne vlasti i za Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije.

Izvor: Dveri

Pročitajte

ŠOK: Evo ko upravlja Srbijom dok nema Vučića i Brnabić – OVO JE STRAŠNO, GORA OSOBA NIKADA NIJE VLADA SRBIJOM

Urednik

GRADONAČELNIK NOVOG SADA ODBIO POSLUŠNOST: Udario na Vučića, EVO ŠTA JE OTKRIO O ANDREJU VUČIĆU

Urednik

SUSRET OPOZICIJE I SNS NA ULICI: Video koji gleda cela Srbija, POGLEDAJTE KAKO JE OPOZICIJA POBEDILA (VIDEO)

Urednik