9.5 C
Belgrade
20. Marta 2023.
Politika

JADNO: Pogledajte kakva je kukavica Vučić, SADA JE POKAZAO KOLIKO JE PLAŠLJIV

Kandidat SNS za predsednika Srbije Aleksandar Vučić u svojim nastupima često ističe da sa na TV N1 ne čuje drugo mišljenje, stavovi predstavnika vlasti. To učestalo ponavlja u predizbornoj kampanji. N1 obaveštava građane da kontinuirano poziva predstavnike vlasti da gostuju u programima naše televizije od početka emitovanja 2014. I sam Aleksandar Vučić je imao na desetine poziva, a pozive smo ponovili i u ovoj predizbornoj kampanji, kako njemu lično, tako i članovima SNS. Niko iz tima Aleksandra Vučića nije odgovorio na poziv za učešće u emisiji “360 stepeni” 17. marta. u kojoj smo dali priliku predsedničkim kandidatima da predstave program.

Zato ga ovim putem, ponovo pozivamo da iskoristi priliku i učestvuje uživo u programu N1 u predizbornom duelu s najistaknutijim kandidatom opozicije Zdravkom Ponošem. Smatramo da birači u Srbiji, pre nego što se odluče kom kandidatu će dati poverenje, imaju pravo da vide kako izgleda sučeljavanje stavova najistaknutijih kandidata na izborima. To je tekovina savremenih država koja doprinosi demokratiji. Predizborni predsednički duel smo rezervisali za 29. mart u 21 sat.

TV N1 je i poslednje veče kampanje, četvrtak 31. mart, rezervisala za sučeljavanje stavova predstavnika stranaka i kandidata na beogradskim, republičkim i predsedničkim izborima. Debate su planirane od 19.30 do ponoći. Poziv za učešće u debatama poslali smo nosiocima lista i predsedničkim kandidatima.

Izvor: N1

Pročitajte

PROFESOR OČITAO LEKCIJU VUČIĆU: Raskrinkao njegovu izdaju, OTKRIO ŠOKANTNE INFORMACIJE

Urednik

VIDEO Orlić tražio od naprednjaka da glasaju tri puta i propisno se obrukao: Smejalo mu se pola sale

Urednik

VUČIĆ ŠOKIRAO REČIMA: Evo šta je poručio Srbiji – CELA SRBIJA U ŠOKU SLUŠA NJEGOVE REČI

Urednik