5.3 C
Belgrade
6. Decembra 2022.
Politika

KAKAV SKANDAL ŠAPIĆA: Za ovo će morati odgovorarati, VUČIĆ POSLE OVOGA NIJE S NJIM

U četvrtak je na sednici Vlade Srbije doneta odluka da se Gradu Beogradu dodeli 240 miliona dinara (oko dva miliona evra), od kojih će milion evra biti prebačeno opštini Novi Beograd, gde vedri i oblači novopečeni naprednjak Aleksandar Šapić.

Prema saznanjima Nova.rs, opština Novi Beograd zatražila je od Vlade finansijsku pomoć budući da nema dovoljno novca u kasi, o kojoj i dalje računa vodi Aleksandar Šapić.

Još uvek se ne zna se za šta će novac biti preraspodeljen, ali kako saznaje Nova.rs iz izvora bliskih Vladi, sredstva će najverovatnije biti izdvojena za organizaciju vaterpolo fajnal for turnira u Beogradu, gde će se takmičiti Novi Beograd, čija je alfa i omega – Aleksandar Šapić.

Ovo je već drugi put da se opština Novi Beograd obraća za pomoć Vladi Srbije. Prvi put su to uradili krajem prošle godine, tražili su takođe milion evra i tad im je pomoć bila obezbeđena.

Naš portal kontaktirao je Vladu Srbije sa zahtevom da nam potvrde da li je zaista ovaj novac preraspodeljen tako da će milion evra dobiti opština Novi Beograd, ali odgovor nismo dobili.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

NOVA ZVEZDA SNS ZVEZDA: Pogledajte šta je rekla, SMEJE JOJ SE CELI REGION

Urednik

VUČIĆEV MINISTAR SE OBRUKAO KAO NIKO DO SADA: Nije znao stvar koja se uči u prvom osnovne, EVO KO JE NAMA MINISTAR

Urednik

VUČIĆ ŠOKIRAO REČIMA: Evo šta je poručio Srbiji – CELA SRBIJA U ŠOKU SLUŠA NJEGOVE REČI

Urednik