4.6 C
Belgrade
29. Novembra 2022.
Politika

KAKAV SKANDAL: SNS nazvao Dačića i SPS govnima, KREĆE VELIKI RAT U KOALICIJI

Za vreme trajanja manifestacije u Pričeviću valjevski narednjaci poslali poruku koalicionom partneru SPS. Naprednjaci SPS-u poručili da je vreme da se „očiste Dačićeva govna“.

Manifestaciju u Pričeviću, valjevski SNS iskoristio je kao priliku da pošalje poruku svom koalicionom partneru SPS. Na fejsbuk stranici svog portala naprednjaci su preuzeli objavu, fotografiju, koju je na fejsbuku postavio bivši predsednik MZ Pričević Slobodan Petrić, a istu potom podelio i direktor Vodovoda Đorđe Milanović . Petrić je uz fotografije napisao i „Šta god mislili mi smo jaki“što je izvesno aluzija na jedan od slogana SPS-a u ranijim izborima „Mnogo smo jaki“.

Ova objava bila je očito povod da najpre SNS fotografiju i natpis iskoriste kako bi predstavili da se radi o rušenju Đorđa Milićevića narodnog poslanika SPS-a koji u treutku nastanka fotografije nije bio prisutan. Dok se slika delila na fejsbuku Socijalisti su komentarisali da ne razumeju o čemu se radi i da slika nema nikakve veze sa Milićevićem već da je nastala u Pričeviću gde je u toku bila izložba ovaca i festival jagnjećeg pečenja.

Pojašnjenje članovima i simpatizerima SPS-a stiglo je vrlo brzo kada su se na fejsbuk stranici naprednjačkog portala pojavile iste fotografije uz poruku „Vreme je da se počiste i poslednja Dačićeva govna u Valjevu“.

Iako je ponašanje i odnos između koalicionih partnera u Valjevu bio više nego vidljiv na sednicama Skupštine na kojima SPS bez integriteta bespogovorno podiže ruke, otvorene poruke mržnje do sada nisu poslate. Poruke SNS-a valjevskim socijalistima do sada su između ostalog poslate kroz isključivu dominaciju u donošenju odluka, čišćenju kadrova SPS-a, transparentnom zapošljavanju samo kadrova naprednjaka. Iako se u javnosti odavno spekuliše o položaju SPS-a u koaliciji, kako se izbori bliže sve je jasnije šta misle naprednjaci o svom koalicionom partneru.

Dosadašnja nastojanja da se situacija zataška u čemu su agilno učestvovali predsednik Skupštine Milorad Ilić, pomoćnik gradonačelnika Nikola Radojičić, sekretar Skupštine Đorđe Pavlović i nekoliko odbornika SPS-a , sada su čini se potpuno pala u vodu s obzirom da su naprednjaci pokazali netrpeljivost. U petak 4. oktobra svima predstoji sednica Skupštine grada pa će biti više nego zanimljivo pogledati kako na pokušaj unutrašnjeg rušenja , a potom i poslate poruke gledaju valjevski socijalisti. Od njihovog postupanja već na narednoj sednici biće više nego očito da li će SPS na izbore kao podrška onima koji ih omalovažavaju ili će zaista voditi izbornu kampanju.

Izvor: Vamedia.info

Pročitajte

Profesor brutalno demontirao Vučića: Ovo je scenario izdaje, sledi napad na Putina

Urednik

UDARNA VEST: Vučić neće biti kandidat za predsednika Srbije, EVO ŠTA JE RAZLOG

Urednik

BLIZU TUČE NA SASTANKU SNS: Evo ko je bio u klinču, OVO MU NIJE MOGAO OPROSTITI – VUČIĆ BESAN NA NJIH

Urednik