22.4 C
Belgrade
1. Oktobra 2022.
Politika

KAKVA TUČA U SNS: Pogledajte s kim je u fajtu Zorana Mihajlović, FOTOGRAFIJE KOJE SVE OTKRIVAJU

Ovako je ovaj tzv. medij pisao o Danilu Vučiću. Najgore laži usmerene ka kriminalizaciji sina predsednika Republike. Tom tzv. mediju je odlučila izjave da daje fukara od ministarke, Zorana Mihajlović. Uvlačenjem u zadnjicu ambasadorima i ovom tajkunskom mediju kupuje svoju poziciju – napisao je narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović na Tviteru, reagujući na intervju Zorane Mihailović dat za list Nova.

Nema mira u Srpskoj naprednoj stranci, svakodnevno neko sa nekim zarati, a zanimljivo, za obračunavanje sa kolegama nekako je zadužen Vladimir Đukanović. Znao je ovaj SNS udarnik da odbrusi Nebojši Stefanoviću, Bratislavu Jugoviću, Marijanu Rističeviću, Srbislavu Filipoviću (Srbi Ledenici), a sada je odlučio da udari na ministarku Zoranu Mihajlović. I to ne prvi put…

Povod za napad na Zoranu Mihajlović bio je intervju koji je dala za list “Nova”, a što je Đuku “smrtno uvredilo”, pa je morao da reaguje.

Između ostalog, Mihajlovićeva je rekla da veruje da nova vlada mora da bude najjača do sada i da ima još bolje ljude nego u prethodnoj…

Đuka je najpre imao malo primerniju kritiku na račun ministarke Mihailović, koji je na svom Tviter nalogu napisao:

– Eto, mi smo nazadni, retrogradni, nedemokratski nastrojeni. Ipak, imamo ministarku Zoranu koja nas vadi, jer ona je moderna. Prosto nas obasipa demokratijom, otvorena je za medije koji kriminalizuju Vučićevu porodicu, posebno dete. Dobro je da imamo od koga da učimo – napisao je Đukanović.

Očito da prvi tvit nije bio dovoljan da se Đukanović smiri, pa je odlučio da je “propisno” izvređa…

Ni Zorana Mihalović nije ostala dužna Đuki, pa mu je odgovorila na prozivku. Ona je na svom Instagram nalogu napravila skrinšotove gostovanja Đukanovića na TV N1 i Newsmax Adria, uz poruku:

– Moja pokojna baka Mileva je za ovakve govorila: Glup se ne traži, on se sam javlja.

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

Telekom platio “opozicionim” političarima više od pola miliona evra!

Urednik

AMERIKA OVOG ČOVEKA POSTAVLJA NA ČELO SNS: On je moćniji od Vučića, SADA JE JASNO ZAŠTO VUČIĆ IDE U PROŠLOST

Urednik

Opet gazi medije i besni: Vučić napravio skandal pred svetskim liderom, EVO KAKO JE OBRUKAO SRBIJU

Urednik