5.7 C
Belgrade
5. Decembra 2022.
Politika

KAKVU GLUPOST JE REKLA BRNABIĆKA: Da li je moguće da je ona premijer Srbije, OVO NE BI DETE U PRVOM OSNOVNE REKLO

Govoreći o energetksoj efikasnosti i štednji Brnabić se, između ostalog, osvrnula na svoj boravak u Velikom Britaniji.

„Kada sam živela u Velkoj Britaniji imali smo luster sa tri puta četiri sijalice i odvrnete neku jer vam ne trebaju sve. Tamo je stuja toliko skupa da svaki dan razmišljate kako da ja budem efikasnija zato što te lupi po džepu“, rekla je Brnabić gostujući na televiziji Hepi.

Na tu njenu izjavu, reagovao i profesor Univerziteta u Novom Sadu Bojan Pajtić.

On je napisao:“Kaže Brnabićka da je tako skromna, da je u Velikoj Britaniji zavrtala sijalicu. U Srbiji je ostala jako skromna. Nije se bahato naselila u Beli dvor u kome je živeo Tito. Zadovoljila se Jovankinom vilom, takoreći vilicom. Viličicom“, naveo je on.

A usledili su brojni komentari, od toga da živi u renoviranoj vili u kojoj je živela Jovanka Broz na račun građana, da pripadnici vlasti stalno pričaju koliko su skromni a da pojma nemaju koliko košta hleb, da sigurno ne zna koliki joj je račun za struju, da joj verovatno mnogo vremena treba da u vili odvrne tolike sijalice, peko toga da izgleda da nije znala da postoji prekidač, do povezivanja lustera sa izjavama Vučića koji hoće da se obesi o njih.

„Sreća pa joj nije Vučić bio u gostima, taj kad vidi luster hoće da se besi“, napisao je jedan od tviteraša.

Jedan od komentara bio je i:“Kad plaća sama, odvrće sijalicu. Kad plaća narod, svetli i dvorište“, uz fotografiju premijerke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića kojem je prošlog leta poslužila krilca kada joj je prvi put došao u goste.

Kada je reč o predsedniku države on nije tako revnostan kao premijerka.

On je danas rekao da su njegovi računi za struju kao i računi ostalih građana, i da i on štedi struju koliko može gaseći svetla po kući gde je nepotrebno da rade, iako je priznao da „ne odvrće sijalice“, kao što je to činila premijerka Ana Brnabić.

Izvor: Danas

 

Pročitajte

Kosovo, poslednji čin: Stiže na naplatu Vučićevo obećanje iz 2012.

Urednik

VULIN PONOVO NAPAO STRANCE: Sve više ih provocira, EVO ŠTA JE SADA URADIO – VUČIĆ GA PLAKAJUĆI MOLIO DA PRESTANE

Urednik

FRANCUSKE NOVINE OBJAVILE VEZE VUČIĆA I MILA S KRIMINALOM: Otkrili informcije koje ih ruše s vlasti

Urednik