5.8 C
Belgrade
2. Decembra 2022.
Srbija

MEDIJI KRIJU OD NARODA: Narod Banata ustao, VELIKA BLOKADA PUTA – EVO KAKAV JE NASTAO HAOS

Radnici svilajnačkog preduzeća „Alfa technics“, njih četrdesetak, proveli su noć ispred glavnog i pomoćnog ulaza gradilišta kompanije Ling Long u Zrenjaninu.

Jutros su im se pridružile i kolege, koje su juče morale da u pogonima u Svilajncu završavaju ugovorene izvozne poslove.

– Na glavnom ulazu nas je 120 a na pomoćnom 25 i u potpunosti smo blokirali saobraćaj iz i na gardilište. Ostajemo ovde do ispunjenja zahteva a to je da nam se isplati ono što smo smo Ling Longu isproručili dosada. Vrednost robe koju nam Ling Long duguje je 5,5 miliona evra, kaže Dragoljub Radulović, direktor preduzeća „Alfa technics“.

On navodi da im se od juče ujutru iz uprave Ling Longa zvanično niko nije obratio.

-Imamo nezvaničnu informaciju da je za prepodne zakazan sastanak uprave iz Zrenjanina sa direktorom i upravom kompanije u Kini, video-linkom. Da li će se to desiti, da li će se nama neko obratiti, ne znam, jer i dosada smo dobijali silna obećanja od kojih nije realizovano ništa, dodaje Radulović.

Da podsetimo, nakon višemesečnih neuspelih pregovora zbog neisplaćenih potraživanja srpskoj firmi „Alfa technics“ iz Svilajnca njeni radnici, njih oko 150, blokirali su juče ujutru ulaz ispred gradilišta Linglonga u Zrenjaninu. Prema rečima direktora Radulovića, zbog toga što im kineski partner nije isplatio isporučenu robu, radnicima nije isplaćena junska plata.

Izvor: Danas

 

Pročitajte

VUČIĆ DOBIO PO UŠIMA SA ZAPADA: Pokušao postaviti ovog čoveka za ministra, DOBIO NAREĐENJE DA NE SME

Urednik

Majka Belivukove žrtve: Moj sin je bio u kontaktu sa DANILOM VUČIĆEM (VIDEO)

Urednik

NOVI ŠOKANTNI DOKAZI PROTIV VUČIĆEVOG GLAVNOG ČOVEKA: Ovo je sve šokiralo, ZA OVO NEKO MORA U ZATVOR

Urednik