4.6 C
Belgrade
29. Novembra 2022.
Politika

MEDIJI POKUŠAVAJU SAKRITI: Pogledajte kako je Vučić izviždan u Novom Sadu (VIDEO)

Razleteo se predsednik po Srbiji da stigne na sva stranačka okupljanja ali mu juče u Novom Sadu baš nije bio dan. Možda je loš horoskop kriv za to što je i pored tople dobrodošlice njegovih novosadskih poslušnka, ispraćaj bio totalni fijasko.

Podsećamo, prošle nedelje omladina Stranke slobode i pravde nije uspela da postavi transparent sa porukom da je on, Aleksandar Vučič, diktator. Načelnik policije, BIA i saobraćajci udruženim snagama borili su se protiv transparenta i uspeli da spreče njegovo postavljanje. Međutim, transparent je ipak postavljen, sinoć, simbolično na dan predsednikove posete.

Na Fejsbuk stranici odbora SSP iz Novog Sada sinoć (17. jula) je postavljena fotografija na kojoj se vidi da je trasparent postavljen na jednoj zgradi.

“Ne postoji način na koji mogu da nas zaustave da pošaljemo poruku da je Vučić diktator. Mladi SSP Novi Sad su uporni, odvažni i dosledni“, piše u objavi.

Skup naprednjaka je održan juče u dvorani Spensa u prisustvu više hiljada stranačkih poslušnika koji su razume se, aplauzom pozdravili dolazak svog predsednika u Novi Sad.

Na dvočasovnom stranačkom sastanku koji je održan bez prisustva novinara učestvovali i potpredsednici i članovi Predsedništva stranke.

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

OVO JE KATASTROFA: Evo ko su novi ministri u Vladi – OVO ĆE BITI NAJGORA VLAST U ISTORIJI

Urednik

NOVI RAT U SNS: Evo ko je sada u sukobu, OVO MOŽE SRUŠITI STRANKU – EVO KO SADA RUŠI SNS

Urednik

Velika Vučićeva rokada: Vulina čeka mesto direktora BIA

Urednik