3.5 C
Belgrade
16. Marta 2023.
Politika

MEMEDOVIĆ OČITAO LEKCIJU VUČIĆU: Rekao ono što niko ne sme, ISKRA KOJA ĆE SE PAMTITI

Novogodišnje izdanje emisije “Sasvim prirodno”, koje je realizovana u Gornjim Nedeljicama, još jednom je pokazalo koliko je zapravo velika borba protiv Rio Tinta i otvaranja rudnika u Srbiji. Autor emisije Jovan Memedović nije uspeo da sakrije svoje suze dok je prolazio pored kuća koje su prodate i napuštene, a izjavi za Nova.rs kaže da je “sve rekao što je imao”.

Memedović je jedan segment svog novogodišnjeg specijala posvetio upravo dolini Jadra, gde je radio reportažu u Gornjim Nedeljicama. Dok se vozio gotovo napuštenim selom, voditelj nije mogao da se suzdrži, a da ne zaplače zbog kuća koje su uglavnom prodate i puste.

„Ne idite protiv prirode. Ja sam u selu Gornje Nedeljice i jedna za drugom kuće su prazne, traka, što znači da je to prodato i tu više nema nikog. Možete zamisliti koliko meni ovo teško pada, jer ja već 20 godina pričam jedno isto, a to je – ljudi ne napuštajte sela, držite se sela to nas je održalo, tamo je ono najvrednije što imamo. Nisam mislio da će mi krenuti suze, ali jesu“, rekao je kultni voditelj nakon čega su usledile brojke reakcije i podrška građanima.

Mnogi su se pitali kako je moguće da čovek koji 20 godina ima emisiju koja se bavi prirodom ne iznosi svoje mišljenje o rudniku i Rio Tinto, a Nova.rs pokušala je da nastavi ovu priču sa Memedovićem, ali smo dobili samo kratak odgovor.

„Sve sam rekao. Za sada je to sve“.

Izvor Slavija info

Pročitajte

OTKRIVENI TAJNI RAČUNI BRNABIĆKE: Cifra od koje će vam se zavrteti, A UPLATE OTKRIVAJU ZA KOGA RADI

Urednik

VUČIĆU ŠTA SI URADIO SA 40 MILIONA EVRA: Zbog njega 2500 porodica gladni, STRAŠNO ŠTA JE URADIO

Urednik

OVO JE KOLAPS! Pismo Vučiću radnika – PORUČILI DA ĆE URADITI OVO I NAPRAVITI HAOS

Urednik