27.4 C
Belgrade
15. Augusta 2022.
Srbija

MINISTARKA UDARILA NA VUČIĆA: Deo SNS u kriminalnim krugovima, OTKRILA ŠOKANTNE INFORMACIJE

Irena Vujović, članica Predsedništva Srpske napredne stranke, važi za jednu od najomiljenijih ličnosti u SNS. Informativna služba stranke juče je objavila pisanu izjavu Vujovićeve, koja je i minstarka za zaštitu životne sredine, u kojoj se najavljuje smena onih koji su zlopotrebili ukazano poverenje da budu na državnim funkcijama.

„Odnarođena, beskrupulozna grupa ljudi koja je zarad ličnih interesa i sopstvene materijalne koristi pokušala da uzdrma državni poredak i unizi ugled Srpske napredne stranke u stvari će biti pravi ogledni primer beskompromisne borbe za vladavinu prava, od strane istinskih članova Srpske napredne stranke, vođenih isključivo idejama patriotizma i prosperiteta Srbije.

Sigurna sam da će građani prepoznati napore svih časnih članova našeg društva koji su se uz veliki rizik upustili u odlučnu borbu sa mafijaškom organizacijom, koja je nažalost svoja uporišta nalazila i u organima vlasti.

Ta grupa nije shvatila da im je ukazano veliko poverenje time što su bili na državnim funkcijama i posao trebali da obavljaju časno, na način kako to ličnim primerom iz dana u dan pokazuje lider stranke Aleksandar Vučić.

Predsednik Vučić je nekoliko puta jasno pokazao da nema zaštićenih i da niko nije jači od naroda i države, a tako će biti i u ovom slučaju.

Praćenje porodice predsednika Vučića je za najstrožu osudu i svi koji su u tome učestvovali bi trebalo da odgovaraju u skladu sa zakonom“, navodi se u izjavi Vujović.

Izvor: info klix

Pročitajte

VLAST IH POKUŠALA PREVARITI: Poljoprivrednici sutra spremaju haos, IZLAZE NA ULICU – EVO ŠTA ĆE URADITI

Urednik

VUČIĆEVA NOĆNA MORA SE OSTVARILA: Sprema se veliki protest, OVO NE SME URADITI

Urednik

NOVI UDAR NA DŽEPOVE GRAĐANA: Ovo ćemo plaćati mnogo skuplje, A DOVEŠĆE I DO MNOGO GORIH POSLEDICA

Urednik